Un japonez a cheltuit 14.000 de dolari pe un costum de câine, dar acum își dorește să fie alt animal: „Aș fi capabil să devin un panda sau un urs” Care este povestea lui Toco

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 mai 2024, 23:25

Japonezul cunoscut pentru costumul său real de câine își dorește să fie alt animal! „Aș fi capabil să devin un panda sau un urs”

Sursa: New York Post

Un japonez cunoscut sub numele de Toco, care a cheltuit peste 14.000 de dolari pe un costum realist de câine, a dezvăluit recent că își dorește să se transforme într-un alt animal.

Un japonez cunoscut sub numele de Toco, care a cheltuit peste 14.000 de dolari pe un costum realist de câine, și-a transformat visul în realitate devenind un border collie. Cu toate acestea, el a dezvăluit recent că își dorește să se transforme într-un alt animal, în ciuda provocărilor întâmpinate în încercarea de a trăi ca un câine.

În ce ar vrea să se transforme japonezul Toco

Toco, care a devenit faimos sub numele de Toco the Human Collie, a recunoscut că întâmpină numeroase dificultăți în deplasare și adaptare. Într-un interviu recent, el a declarat că mersul în patru picioare este extrem de dificil, dar îl face cu plăcere datorită sprijinului și admirației primite de la fanii săi.

Citește și: Cum să avem grijă de un câine obez? Dieta veterinară pentru căței este soluția

Pe canalul său de YouTube, Toco își împărtășește experiențele și viața ca un border collie, adunând atât susținători cât și critici. Deși stilul său de viață a stârnit controverse, Toco rămâne determinat să continue pe această cale. El a mărturisit că dorința de a trăi ca un animal nu este motivată doar de beneficiile financiare, ci este un vis pe care l-a avut cu mult înainte de a-și comanda costumul de collie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Mi-am dorit să fiu un animal de când mă știu”, a spus el, potrivit New York Post.

În prezent, Toco explorează posibilitatea de a se transforma într-un alt animal, însă nu a dezvăluit încă ce specie anume intenționează să imite.

Este evident că Toco este foarte hotărât să facă o schimbare semnificativă în viața sa, continuând să surprindă și să atragă atenția publicului prin alegerile sale neobișnuite.

Citește și: Patrocle, unul dintre cei mai căutați patrupezi din țară a fost găsit: ,,Revin după ce e prins și luat în brațe”. Cum a reușit să supraviețuiască timp de două săptămâni

„Câinii și oamenii au structuri osoase diferite și modul în care își îndoaie picioarele și brațele este diferit, așa că este foarte dificil să faci mișcări care să arate natural. 

Aș fi capabil să devin un alt câine, un panda sau un urs. O vulpe sau o pisică ar fi, de asemenea, drăguț, dar sunt prea mici”, a mai spus Toco.

 

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.