Jasmine o acuză pe Iris că se inspiră de la ea. Concurentele încep să râdă, iar Iris aruncă ironiile: „Ești această sursă de inspirație foarte ofertantă încât mi-e greu să mă abțin”

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Jasmine a venit cu acuzații dure la adresa lui Iris.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil !”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, tensiunile dintre Iris și Jasmine continuă. De data aceasta, Jasmine o acuză pe roșcată că se inspiră de la ea.

Jasmine o acuză pe Iris că se inspiră de la ea

Jasmine a fost prima care a comentat ținuta lui Iris și a ținut să sublinieze că, din punctul de vedere al modului în care a venit cu coafura, s-a inspirat de la ea.

Jasmine: Te inspiri de la oamenii din jur.

Iris: Te rog să fii cât mai explicită, dacă tu crezi că eu te iau pe tine ca sursă de inspirație...

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Motivul pentru care Andreea a lipsit din ediția de astăzi a emisiunii „Bravo, ai stil”! Ilinca Vandici a făcut anunțul: „E o perioadă încărcată pentru ea”

Iris, la testimoniale: Eu chiar cred că ea crede, din păcate, în acel comentariu! Și asta îmi demonstrează că se crede buricul pământului (n.r.:

Jasmine).

Jasmine continuă prin a spune că Iris se inspiră de la cei din jur dar și de la ea, având în vedere coafura cu care s-a prezentat astăzi.

Iris: Dacă tu asociezi coafura pe care tu ai avut-o în gală cu ce am eu acum în cap e grav!

La auzul comparației făcută de Jasmine, Alexandra a început să râdă isteric, moment în care Ilinca Vandici a întrebat-o de ce se amuză atât de tare.

Citește și: Jurații de la “Bravo, ai stil!”, “fierți” pe coafura unei concurente “Ai cea mai cool freză pe care am văzut-o în ultimii ani”

Alexandra: Că ea compară două coafuri, e o coafură! De ce să te inspiri de la cineva? N-are nicio legătură. Tu ai niște ștrampi pe care i-am purtat toate, tu ai venit după noi, asta înseamnă că i-ai luat de la noi?

Jasmine, convinsă că Iris vrea să pară ceva ce nu este

Jasmine este sigură și își susține ideea că Iris a venit cu această coafură imediat după ce a venit ea prima cu volum în păr, moment în care Iris s-a închinat și i-a aruncat o ironie colegei sale. 

Iri: Ești această sursă de inspirație foarte ofertantă încât mi-e greu să mă abțin!

Jasmine, la testimoniale: Se vrea genul de fată creativă, genul de fată ieșită din tipare, genul de fată care are acel ceva, dar din punctul meu de vedere se supraestimează. De la o ediție la alta mai trage un ochi în stânga și-n dreapta, își mai face un păr, își mai pune un accesoriu. Ne așteaptă să greșim și vine cu varianta aia care nu va fi criticată.

În ciuda comentariilor făcute de Jasmine, Iris a reușit să obțină trei steluțe pentru ținuta ei și multe laude de la jurați. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?