Jasmine, replici tăioase la adresa Andreei! „Se victimizează pentru că e pusă la zid!” Iată cum a reacționat Andreea și ce tensiuni aprige s-au iscat în platoul Bravo, ai stil, între cele două concurente

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 aug 2023, 01:30
bravo, ai stil Foto(4)

Jasmine si Andreea, schimb de replici acide

Sursa: Captură KANAL D

Andreea, criticată aspru de Jasmine! Concurenta a mărturisit în culise că a simțit deseori înțepături din partea colegei sale! „Au fost momente când Jasmine m-a înțepat și chiar m-am supărat!” Iată ce replici și-au adresat cele două concurente care până nu demult se declarau prietene!

Competiția „Bravo, ai stil” devine din ce în ce mai dificilă, cu atât mai mult cu cât Marea Finală se apropie cu pași repezi, iar concurentele lupta tot mai aprig pentru premiul mult dorit în valoare de 100.000 de lei, dar și pentru titlul de "Cea mai stilată femeie din România". În fiecare ediție apar noi tensiuni și controverse chiar și între unele concurente care până nu demult declarau că sunt bune prietene în ciuda competiției.

Este vorba despre Andreea și Jasmine, care au ajuns să își spună replici înțepătoare deși păreau cele mai bune prietene.

Jasmine, replici tăioase la adresa Andreei! „Se victimizează pentru că e pusă la zid!” Iată cum a reacționat Andreea

În ediția din această seară a emisiunii Bravo, ai stil, Jasmine a recunoscut în fața tuturor faptul că a lansat replici acide și înțepătoare la adresa Andreei, în ciuda faptului că până nu demult păreau bune prietene.

Citește și: Când are loc Marea Finală "Bravo, ai stil!" sezonul 8! Ce premiu va primi câștigătoarea titlului de "Cea mai stilată femeie din România"

Însă nivelul competiției și lupta din ce în ce mai aprigă în cadrul show-ului le-au transformat mult pe concurente care nu mai țin cont de prietenii ci vor să lupte pentru a ajunge în Marea Finală.

Întrebată în culise dacă a simțit o distanțare din partea lui Jasmine, Andreea a recunoscut că au fost multe momente în care a primit înțepături din parte ei și chiar s-a supărat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici: Andreea, tu ai spus că simți și vezi atunci când Jasmine are comentarii răutăcioase la adresa ta! Înțepături le-ai numit!

Andreea: Au fost momente când Jasmine m-a înțepat și chiar m-am supărat! Mai ales că au fost situații când a spus aceste lucruri la testimoniale, adică eu nu știam! Sau poate eu nici nu mă uităm în momentul respectiv la emisiune și mă sunau prietenii și îmi spuneau, sau chiar și bunica m-a sunat și mi-a zis! Lucrurile astea dacă e să le vorbim le vorbim noi două!

Și nu sunt niște lucruri foarte grave! Cred că pot fi rezolvate, adică nu consider că o relație trebuie să fie lapte și miere sau să te pupi toată ziua că să zic așa, că să ai o relație de prietenie!

Jasmine: Eu ți-am spus mereu, că dacă ceva din punct de vedere stilistic nu îmi place sau mi se pare că nu e bine, eu o să spun, nu o să tac, indiferent dacă ne înțelegem!

Citește și: „Era penibil, efectiv”. Jasmine, Andreea, Diana și Aza au adus distracția și voia bună în platou! Concurentele au fost induse în eroare

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.