Jasmine vrea acasă!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:20

Concurenţii de la Rătăciţi în Panama încep să clacheze mai mult psihic decât fizic.

După CRBL, pe care l-a răpus citra şi dorul de soţie, Ramona şi Jasmine îi calcă acum pe urme. Cele două au fost propuse de către echipa vedetelor pentru a fi eliminate deoarece nu mai fac faţă concursului, dar şi pentru că una dintre vedete chiar îşi doreşte să plece acasă.

Aceea este nimeni alta decât Jasmine, care nu mai suportă să stea departe de cei dragi, dar cel mai tare simte lipsa cremelor şi a unei băi cu arome exotice.

Vedeta s-a săturat să doarmă în frig, în ploaie şi să fie muşcată de insecte la tot pasul, aşa că îi imploră pe Judecători s-o trimită acasă. "Am venit pentru că ştiam că pot sta atât, de la început şi am vrut să mă măsor, să mă echilibrez; în fiecare din noi s-a modificat ceva. Echipa roşie a făcut eforturi enorme să mă aducă până aici.”

Dacă la început Ramona s-a lăsat copleşită de dorul de casă şi a lăsa să se înţelegă că vrea să părăsească concursul, acum vedeta s-a răzgândit şi îşi doreşte să continue jocul până
la sfârşit. "Chiar îmi este dor de casă, mi-aş dori să fiu şi acasă, dar ţinând cont că Jasmine trebuie să ajungă mai repede, am preferat să-i las ei locul meu. Aş fi vrut să plec acasă şi când a plecat CRBL, iar i-am lăsat pe ei să plece, asta înseamnă că eu mai rezist, că încă mai pot lupta, că mie îmi place competiţia, deci că aş vrea să mai rămân în concurs până când va fi...”,
a declarat Ramona în faţă Judecătorilor.

Află în această seară, de la ora 22:00, numai la Kanal D, care din cele două vedete i-a convins pe Judecători şi care din ele va pleca acasă. Vor judeca aspiranţii cu onoare sau îşi vor urmări interesele?

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: