Jason Derulo, dialog de senzatie cu Faimosii de la Survivor Romania 2021. Ce i-a spus Elenei Marin dupa ce a remarcat-o in public. Faimoasa a fost in delir

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 mar 2021, 09:44
Elena Marin, incantata de dialogul cu Jason Derulo

Faimosii au castigat jocul pentru Recompensa si nici nu se asteptau la o asemenea surpriza din partea organizatorilor Survivor Romania 2021.

Dupa ce au catigat Jocul de Recompensa cu scorul de 10-8, Faimosii au uitat de foame, lipsa somnului, ploaia care ii uda noaptea pana la piele cand l-au vazut in carne si oase pe scena pe Jason Derulo. Ba mai mult, au putut sa stea si fata in fata cu el si sa vorbeasca despre experienta Survivor Romania 2021." A fost ceva magic, toată lumea s-a distrat, e vibe-ul pozitiv, aveam nevoie de asta.

Îmi pare rău pentru Războinici. Aș fi vrut să-i văd și pe ei acolo. Mi-a fost milă că au pierdut. Nu ne vedea să credem ce vedem, a fost marfă”, a declarat Jason Derulo.

Faimosii de la Survivor Romania 2021, dialog de senzatie cu Jason Derulo

Citeste si: Dubla eliminare la Survivor Romania! Cine a fost eliminat atat de la Faimosi cat si de la Razboinci. Nimeni nu se astepta la acest deznodamant!

Starul international i-a intrebat pe Faimosii din Romania ce le lipseste cel mai mult si acestia au spus in cor ca mancarea, asa ca ar fi fost ideal daca starul ar fi arucat cu niste sandwich-uri de pe scena, au glumit ei. Jason a vrut sa afle unde isi fac nevoile concurentii, iar acestia au raspuns ca in jungla si ca nu au un loc anume, fiecare se duce unde nimereste."

Tot efortul nostru a meritat, pentru că recompensa a fost de vis, ceva wow, mai ales aici în junglă. Nu m-am gândit vreodată ca vom primi o așa recompensă”,   a declarat Cosmin Stanciu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reactia concurentilor dupa dialogul cu Jason Derulo

Citeste si: Maria Hingu de la Razboinci a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Reactie fara precedent a lui Musty Camara dupa rezultat: "Cel mai nedrept moment..."

 Insa, de departe, cea mai fericita de prezenta lui Jason Derulo a fost Elena Marin care i-a si spus starului ca daca are nevoie de un dansator profesionist, este oricand dispusa sa intre in echipa lui.

La auzul acestei propuneri, Jason nu a stat pe ganduri si i-a spus ca accepta, insa mai intai sa iasa din competitie: Jason Derulo este unul dintre artiștii internaționali pentru care eu visam să dansez. Îi știu dansatorii, îi știu coregrafiile, mă bucur că reușesc să-l văd. A fost spectaculos. A fost cum mă așteptam. Wow. Sunt cuvintele care descriu cel mai bine ce am trăit acolo. Erau de la Survivor Grecia, Turcia, nu a mai contat, toată lumea se simțea foarte bine, aveam nevoie de o așa ieșire!”

"A fost ceva magic, toată lumea s-a distrat, e vibe-ul pozitiv, aveam nevoie de asta. Îmi pare rău pentru Războinici. Aș fi vrut să-i văd și pe ei acolo. Mi-a fost milă că au pierdut. Nu ne vedea să credem ce vedem, a fost marfă” a declarat si Culita Sterp.   

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.