Jay-Z a dat o petrecere de pomina in cinstea fetitei lui, Blue Ivy

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:52

Jay-Z a organizat o petrecere luxoasa in New York in clubul lui, pentru a sarbatori venire ape lume a fetitei lui si a lui Beyonce, Blue Ivy.

Rapperul si-a facut prima aparitie publica dupa nasterea fiicei lui, Blue Ivy, la relansarea clubului pe car eil detine in New York.

Starul in varsta de 42 de ani a organizat o petrecere super luxoasa unde a fost cascada de sampanie din cea mai fina si scumpa. O sursa a marturisit: Nu s-a mai facut asa ceva pana acum. Totul a fost facut in cinstea fetei lui. Nu exista nimic ce a nu ar face pentru ea.


Mai multe celebritati au fos tinvitate la petrecere printer care Alex Rodriguez, Alicia Keys, Swizz Beatz baschetbalisti de la New Jersey Nets si New York Yankees baseball team, Ashanti, C. C. Sabathia si regizorul Spike Lee. Au fost luate masuri de protectie din cele mai exigente ca nimeni neinvitat san u patrunda la petrecere.


 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.