Jean-Claude Van Damme, apariție de senzație alături de Dani Mocanu. Cum a fost surprins celebrul actor

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 16:55
Filmare virala cu Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme a fost surprins în mai multe filmări alături de cântărețul de muzică de manele Dani Mocanu. O nouă filmare este virală în mediul online cu celebru actor. Cum a fost surprins Jane-Claude Van Damme?

Mai multe filmări cu Jean-Claude Van Damme au devenit virale în mediul online, în timp ce acesta dansa pe manele într-o mașină sau alături de Dani Mocanu la un hotel. Iată ca actorul a devenit din nou viral, o nouă fimare a apărut cu el.

Cum a fost surprins Jean-Claude Van Damme?

Dani Mocanu a postat din nou pe pagina lui de YouTube un videoclip în care aparea alături de celebrul actor Jean-Claude Van Damme. Filmarea poartă denumirea ” Dani Mocanu- pentru Jean-Claude Van Damme (partea a 2-a)”

.

Cântărețul de manele s-a filmat alături de Jean-Claude Van Damme în timp cei făcea o dedicație, iar actorul dansa de pe muzica lui.

Videoclipul pare realizat într-un restaurant exclusivist, iar Dani Mocanu îi cântă lui Jean-Claude Van Damme, în timp ce acesta stă lângă el și-l ascultă. deși actorul nu înțelege ce îi dedica artistul, acesta aplaudă și îl ascultă cu interes.

  I-a uzi ce spune! M-am născut să fiu valoare, noroc mare, mare, mare. Da’ și talentul pe care-l am, ca Van Damme se naște din an”,  sunt versurile pe care Dani Mocanu i le-a dedicat lui Jean-Claude Van Damme, celebrul actor de la Hollywood.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Citeste si: Legatura incredibila dintre Ligi si Jean-Claude Van Damme! Fanilor nu le-a venit sa creada

Jean-Claude Van Damme, în vizită în România

Toată lumea se întreabă care a fost scopul vizitei lui Jean-Claude Van Damme în România. Se pare că actorul a participat la un eveniment în București, și a trecut și pe la restaurantul bunului său prieten Chef Joseph Hadad.

”Când vine în țară trage mereu la noi, iar acum a venit cu echipa de la Fashion TV, cu care a avut un eveniment în București, fiind invitat special. E un tip sportiv, nu mănâncă orice și când a fost la noi a comandat vânătă la cuptor. Are dieta lui personală, are mâncarea lui, pe care o consumă pentru a fi în formă. Este un om haios, nu are figuri și cred că toți care l-au întâlnit au putut observa acest lucru.

Am aflat că și el a fost ospătar multă vreme și apoi a devenit pasionat de karate. Este o legendă și îl respect. L-am invitat la noi, la restaurant dar a contramandat întâlnirea, deși oamenii de la restaurant erau pregătiți și fericiți că vine idolul copilăriei lor"

Citeste si: Jean Claude Van Damme "nu era nici K.O. de beat, nici 'tras'". Mărturia românului cu care s-a filmat, pe manele

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.