Jean de la Craiova a fost botezat astazi!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 oct 2020, 05:10

Jean de la Craiova a fost botezat astazi! Nu vorbim, insa, despre celebrul manelist, ci despre un bidiviu negru ca pana corbului.

Vi-l prezentam pe Jean de la Craiova!  Un asemenea cal nu putea avea decat un nume special, sustine, mandru, stapanul, care a si gasit asemanari intre armasarul sau si celebrul manelist: „Jean e idolul femeilor, el e idolul...iepelor!”. Si a avut de unde-alege. Ca daca tot au fost scoase-n lume, iepele oltenilor au fost dichisite mai ceva ca niste domnisoare la salon. Mandri nevoie mare de caii lor, bailestenii spun ca s-au pregatit cu saptamanile pentru marele eveniment.



Dar, degeaba s-au mobilizat proprietarii sa impresioneze asistenta. Nici n-o sa va vina sa credeti cine le-a eclipsat iepele si armasarii. Vedeta este Madalina, o magareata de 12 ani care vine insotita de mult mai tanarul ei stapan care o iubeste ca pe ochii din cap si o aranjeaza mai ceva ca la salon!

Pregatita ca de fotbal, magarita Madalina a impresionat pe loc publicul! Asta i-a adus si premiul pentru popularitate.
Iar dupa decernarea premiilor a urmat traditionalul botez al cailor de la Bailesti.
##VIDEO96956##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.