Jean de la Craiova a încercat totul până să ajungă la cântat! Nimic nu s-a lipit de cântăreț: „Am văzut că nu e de mine”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 aug 2023, 06:45

Nimic nu s-a lipit de cântăreț: „Am văzut că nu e de mine”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Jean de la Craiova, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere și de manele de la noi din țară, a venit la „Duet cu Alexandra” și a făcut dezvăluiri exclusive!

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Jean de la Craiova a făcut dezvăluiri inedite despre ce făcea în tinerețe, înainte să ajungă pe scenă și să bucure oamenii cu vocea lui.

Ce a făcut Jean de la Craiova înainte să ajungă cântăreț

Jean de la Craiova a încercat multe sporturi până să ajungă la concluzia că menirea lui este să cânte.

De la scrimă, la fotbal și până la box, nimic nu s-a legat de el. Artistul a povestit inclusiv o întâmplare jenantă care a avut loc la orele de scrimă, acolo unde a petrecut doar o zi.

Citește și: Jean de la Craiova, dezvăluiri uluitoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Strângeam hărtii, cartoane, măturam!”

„Am făcut scrimă o zi! Mi-a dat o antrenoare foarte sexy și avea niște expresii: bagă șoldul așa, împinge așa, fă așa...

și am zis stai, domne', aici e sexy sau e scrimă? Și aveam niște ițari strânși pe mine și se vedea în față ceva, și îmi era rușine, ziceai că sunt la răscoala din 1907”
, a povestit Jean de la Craiova.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Jean de la Craiova a cochetat cu judo un an 

Cum scrima nu a mers, Jean de la Craiova a decis să încerce alte sporturi. Boxul nu a funcționat, pentru că a primit o lovitură în față care l-a convins că nu este bun pentru asta. Fotbalul nu a funcționat nici el, pentru că nu s-a considerat priceput și talentat. Singurul sport la care i-a plăcut și a fost bun era judo, unde a petrecut un an de zile, pentru că era fan Bruce Lee.

„Eu n-am vrut (n.r.: să facă scrimă), am vrut ceva la șort, atletism, box. La box când am fost prima dată, mi-a dat unul mai vlăjgan care mi-a dat una în nas și am zis că ăsta nu e sport pentru mine.

Citește și: Jean de la Craiova, mai sincer ca niciodată: „Tentațiile sunt foarte mari, nu ai cum să fii cuminte!” I-a fost fidel soției?

(...) La fotbal am jucat în promoție, la Metalul, așteptam până îmi dădea echipamentul și fugeam, mă mutam la altă echipă. Și am văzut că nu e de mine, nu mă duceau picioarele, trebuia să faci niște scheme, era mult.

La judo am stat mult, un an de zile, mi-a plăcut acolo cu încălzirea, eram fan Bruce Lee”, a declarat Jean de la Craiova.