Jean de la Craiova către Denise Rifai: "Ție nu îți e frică de morți?!"Ce i s-a întâmplat cântărețului la o înmormântare la care a participat

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 nov 2021, 01:03

Jean de la Craiova, aventuri la o inmormantare

Sursa: Captură KANAL D

Jean de la Craiova a recunoscut ca ii este teama de cei trecuti in nefiinta si chiar a povestit un episod pe aceasta tema.

Întrebat de moderatoarea emisiunii de ce îi este frica de morți, Jean de la Craiova i-a răspuns lui Denise Rifai tot cu o întrebare la care a primit și un răspuns surprizator.

40 de intrebari cu Denise Rifai. De ce ii este frica lui Jean de la Craiova de morti

Citeste si: Jean de la Craiova face dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” Drumul de la copilăria grea, marcată de sărăcie, până la succesul uluitor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jean de la Craiova: "Dar tie nu iți este frica de morți?! Nu? Adică intri așa să vezi pe unul...nu? Nu că îmi este teama, sunt cazuri și cazuri. Să îl vezi așa pregătit pentru...să vezi așa cum a căzut, cum a murit! NU stiu, am așa o chestie. Da, ce ți-a zis Bursucu este adevărat, am pățit una...haide, mă, du-mă cu mașină că a murit nu stiu cine și chestia a fost că erau doi morți, unul pe strada asta, unul pe strada cealaltă și a nimerit la cel la care nu se canta.

Era priveghi doar. Buna ziua, eu cu chitara, celalalt cu acordeonul. Și a venit o femeie, nu vă e rușine, cântați aici la mort?! Pai nu ne-ați chemat dumneavoastră?! Și femeia ne-a zis că e pe strada cealaltă. Haide, mă, că am încurcat mortul! Am ajuns acolo și am cântat."

40 de intrebari cu Denise Rifai. Ce a patit Jean de la Craiova la o inmormantare

Cât despre cântatul la morți, Jean de la Craiova a explicat că este foarte greu deoarece trebuie să afli cum a murit, de ce a murit, cine l-a omorât, ce s-a întâmplat, ce afecțiuni avea și trebuie făcut un rezumat: "Prima data întrebi ce a avut, mamaie. L-a calcat, l-a omorât, altfel nu iese!"

In varsta de 51 de ani, nu a avut dintotdeauna o viata usoara, traind o copilarie grea, marcata de saracie.

Artistul s-a confesat lui Denise Rifai in legatura cu toate aspectele vietii sale, despre inceputurile carierei, despre familie si multe alte lucruri nestiute de telespectatori.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.