Jean de la Craiova, dezvăluiri în exclusivitate! Cum a ajuns artistul să cânte la mormântul lui Bruce Lee: „La noi se cântă la mort”

Author: Lavinia Medrea

Jean de la Craiova, dezvăluiri în exclusivitate! Cum a ajuns artistul să cânte la mormântul lui Bruce Lee

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Invitat la „Duet cu Alexandra”, a făcut o dezvăluire neașteptată în fața Alexandrei Ungureanu. Nimeni din România nu a mai avut ocazia de a cânta la mormântul lui Bruce Lee în afară de Jean de la Craiova! Iată cum a reușit artistul să ajungă acolo!

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Jean de la Craiova a făcut o dezvăluire la care absolut nimeni nu se aștepta!

Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee

Cu mult timp în urmă, Jean de la Craiova a ajuns să cânte la locul în care se odihnește Bruce Lee, care a fost cel mai mare artist de arte marțiale din secolul 20. 

Citește și: Jean de la Craiova a încercat totul până să ajungă la cântat! Nimic nu s-a lipit de cântăreț: „Am văzut că nu e de mine”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Da... am cântat, că de când am cântat a ieșit spiritul din el și a intrat în colegii mei, că au început să cânte -hau, trr, pac-, și am făcut ceva, am dereglat ceva pe acolo (n.r.:

la mormântul lui Bruce Lee). Ceva s-a întâmplat!”
, a declarat Jean de la Craiova, într-o notă ironică la adresa colegilor lui de breaslă, care imită sunetele specifice luptătorilor de arte marțiale atunci când cântă, potrivit artistului. 

Jean de la Craiova, rime la rece la mormântul lui Bruce Lee

În urmă cu opt ani, Jean de la Craiova a ajuns la locul de veci al lui Bruce Lee, acolo unde i-a cântat câteva vorbe, în amintirea lui și în semn de respect pentru luptătorul de arte marțiale.

Se cunoaște faptul că interpretul este un mare fan al lui Bruce Lee, el fiind motivul pentru care a făcut lecții de judo timp de un an de zile.

Citește și: Motivul real pentru care Jean de la Craiova petrecea ore în șir în sălile de jocuri de noroc: „Nu sunt dependent!”

„Acum opt ani (n.r.: a cântat la mormântul lui Bruce Lee).

Eu m-am dus pentru că nimeni nu știe câte cotoare de mătură d-astea am tăiat să-mi fac nunceag (n.r.: instrument de luptă în artele marțiale). Și mă omora mama, că mi-ai tăiat mătura, și i-am zis stai, că sunt la Bruce Lee, să-i fac și lui două vorbe, că la noi se cântă la mort. Și am început: -Dădea bine cu piciorul//Și-l cunoștea tot poporul//Dădea bine cu karata//Îl iubea chiar și tata-, și ce mai ziceam eu pe acolo.
-Nu e vorbă, nu e vis, s-a bătut cu Chuck Norris-”
, a povestit Jean de la Craiova.