Jean de la Craiova: "Eu sunt la spovedanie aici" Celebrul artist vine duminica, de la 22:30, la "40 de intrebari cu Denise Rifai"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 nov 2021, 21:04

Jean de la Craiova se autocaracterizeaza ca "arhitect" al propriei vieti, "pedant, actual si serios".

Jean de la Craiova (Jean Dumitrache), celebrul cantare t de muzica lautareasca si manele din Romania, are mari emotii inainte de emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai". Acesta a declarat inainte de a intra in maratonul celor 40 de intrebari, in cadrul unui material difuzat la  "Teo Show", ca este pregatit sa ii ofere lui Denise Rifai detalii inedite din viata sa personala si profesionala.

Celebrul artist vine duminica, de la 22:30, la "40 de intrebari cu Denise Rifai"

"Sigur ca sunt pregatit. Eu sunt la spovedanie aici. Sa fii cuminte, tipla, sa traiesti degeaba, sa treci prin viata asa ca Voda prin Loboda, nu e bine. Daca esti cuminte, du-te pe Muntele Athos", a spus celebrul manelist.

Jean de la Craiova se autocaracterizeaza ca "arhitect" al propriei vieti, "pedant, actual si serios".

In varsta de 51 de ani, nu a avut dintotdeauna o viata usoara, traind o copilarie grea, marcata de saracie. Artistul este pregatit sa se confeseze lui Denise Rifai in legatura cu toate aspectele vietii sale, despre inceputurile carierei, despre familie si multe alte lucruri nestiute de telespectatori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care soția lui Jean de la Craiova nu are apariții televizate: „Am o nevastă mai credincioasă”

”Cine a inventat expresia < Va pupa Jean! >?, ”Cati ani ati rabdat de foame?”, ”V-ati simtit vreodata inferior in fata prietenilor cu bani?”, ”De ce v-ati abandonat copilul?”, ”Au luat-o manelistii pe un drum gresit?”, ”Cat a platit Borcea pentru maneaua < Cainilor rosii >?”, ”Sunteti dependent de jocurile de noroc?”,  sunt doar cateva dintre intrebarile la care renumitul artist va trebui sa raspunda in editia de duminica a emisiunii ”40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de la ora  22:30,  la Kanal D.

Citeste si: Jean de la Craiova face dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” Drumul de la copilăria grea, marcată de sărăcie, până la succesul uluitor

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.