Jean de la Craiova nu s-a putut abține: „Îmi iei mințile!”. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu: „Am fost vagabond”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 nov 2022, 11:37

Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu: „Am fost vagabond”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Jean de la Craiova a fost noul invitat inedit al Alexandrei Ungureanu, care și-a deschis sufletul și a vorbit despre știute și neștiute din viața lui! O declarație a artistului, însă, a atras atenția tuturor celor din platou!

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Jean de la Craiova, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și de muzică lăutărească, ne-a onorat cu prezența și cu prestanța artistică încă o dată, alături de câștigătoarea „Bravo, ai stil”.

Jean de la Craiova nu s-a putut abține! Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu

Pe lângă faptul că Jean de la Craiova este un cântăreț extrem de talentat, cu o voce caldă, el este cunoscut și pentru stilul său șarmant, de gentleman, în fața căruia aproape nicio femeie nu poate rezista. Jean de la Craiova a mai recunoscut, în trecut, că a fost vagabond la viața lui când vine vorba de femei. Deși este așezat la locul lui acum, iată că vechile obiceiuri nu se uită aproape niciodată! Declarația pe care i-a făcut-o Alexandrei Ungureanu a uimit-o! 

Citește și: Jean de la Craiova a încercat totul până să ajungă la cântat! Nimic nu s-a lipit de cântăreț: „Am văzut că nu e de mine”

„Tu îmi iei mințile, cum vin și te văd am așa... Am fost vagabond dar nu mai sunt, gata, numai, m-am vindecat!”, a declarat Jean de la Craiova.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Mare, mare mincinos”, a răspuns Alexandra Ungureanu, pe un ton glumeț și cu zâmbetul pe buze, Jean de la Craiova fiindu-i un invitat drag.

Jean de la Craiova, dedicație specială pentru Alexandra Ungureanu

Pentru că i-a povestit cum a cântat la rece la mormântul lui Bruce Lee, Alexandra Ungureanu l-a rugat pe Jean de la Craiova să-i cânte și ei câteva vorbe ca dedicație.

Artistul nu numai că i-a cântat special prezentatoarei, dar a reușit să o și emoționeze.

Citește și: Jean de la Craiova, dezvăluiri în exclusivitate! Cum a ajuns artistul să cânte la mormântul lui Bruce Lee: „La noi se cântă la mort”

„Uite cum ne trece anu'// O, Alexandra Ungureanu// Câte zile-s într-un an// Are voce number one (n.r.: numărul unu)// Să zică lumea ce-o vrea// Asta e Alexandra, poa' să vorbească lumea// Au, că dușmani am o grămadă, m-ar omorî ziua-n stradă// Are noroc și valoare// Aici și peste hotare//

Câte zile-s într-un an// Vă cânt și vă pupă Jean// D-aia am zile nebune// La tine-n emisiune// Una e Alexandra// O iubește mult lumea// Cine ține mult la mine// Cine are grijă de mine// Asta e măicuța mea// Duce mereu grija mea// Orice mi s-ar întâmpla// Cine măicuță mai are// S-o iubească ca pe-o floare// S-o păstrezi, s-o pui în glastră// C-a muncit ca să vă crească// Când erau timpuri mai grele// Pe toți v-a ferit de rele// Pe copii și pe nepoți// A fost mamă pentru toți”, a fost dedicația cântată de Jean de la Craiova.