Jean Paler despre plăcerea de a bea vin: „Vinul nu trebuie niciodată băut singur și simplu”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 18 nov 2023, 12:55

Cunoscutul actor Jean Paler a fost invitat în emisiunea Fiță cu Adiță.

Sursa: Captură YouTube

Cunoscutul actor, Jean Paler, a fost invitat în emisiunea Fiță cu Adiță.

Cu o carieră remarcabilă în lumea comediei românești, Jean Paler se impune nu doar ca un actor talentat, ci și ca un povestitor desăvârșit al umorului autentic. Renumit pentru colaborările sale cu legende ale scenei, precum Dem Rădulescu și Jean Constantin, Paler a devenit un pilon al divertismentului național. În ciuda provocărilor recente de sănătate, Jean Paler continuă să impresioneze publicul cu povești pline de înțelepciune și umor, păstrându-și locul de onoare în inimile iubitorilor de comedie din România.

Jean Paler despre plăcerea de a bea vin și amintirile sale din copilărie

Jean Paler, faimosul actor de comedie, a fost invitat într-o ediție recentă a emisiunii "Fiță cu Adiță", unde a dezvăluit câteva aspecte mai puțin cunoscute din viața sa și a împărtășit amintiri pline de umor și înțelepciune. În vârstă de 70 de ani, Paler a vorbit despre importanța socializării în timp ce savurezi un pahar de vin și a adus în discuție vremurile simple, dar pline de bucurie, din trecut.

În cadrul emisiunii, Jean Paler a dezvăluit că simte lipsa plăcerii de a savura un pahar cu vin în timp ce stă de vorbă cu prietenii. Adiță Voicu, prezentatorul emisiunii, l-a provocat să împărtășească o vorbă genială despre vin, iar răspunsul actorului a fost plin de înțelepciune: "Vinul nu trebuie niciodată băut singur și simplu. Trebuie băut șpriț și vorbit. Adică, să mai ai doi, trei coechipieri la vinul ăla, și să stai să-l vorbești.”

Jean Paler a continuat să evoce atmosfera prietenoasă din vremurile sale de tinerețe, unde oamenii se adunau în jurul mesei, discutau subiecte interesante, și se bucurau de compania reciprocă. „Era altfel lumea atunci?", a întrebat Adiță Voicu, iar Paler a răspuns afirmativ, subliniind că oamenii erau mai buni și se ajutau unii pe alții, chiar dacă viața era mult mai simplă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Momente de cotitură în viața lui Jean Paler: „Am simțit că îmi iau la revedere”. Actorul face dezvăluiri tulburătoare despre starea lui de sănătate

Jean Paler, icon al comediei românești

Jean Paler, cu o carieră îndelungată în domeniul comediei, a adus zâmbete pe fețele românilor și a colaborat cu personalități emblematice precum Dem Rădulescu, Jean Constantin sau Irina Loghin.

În cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță", Paler a fost deschis și sincer despre perioada dificilă pe care o traversează din punct de vedere medical, exprimându-și totuși optimismul și încrederea în forța divină.

Lupta lui Jean Paler cu problemele de sănătate

Jean Paler a vorbit deschis despre perioada sa recentă, marcată de probleme de sănătate. După 3 luni petrecute în spital și o intervenție chirurgicală delicată, actorul de comedie a fost externat, dar starea sa de sănătate rămâne fragilă.

Cu nouă stenturi la inimă, Jean Paler se confruntă cu provocări, dar păstrează un spirit optimist.

Citește și: Jean Paler, optimism și lacrimi la ceas aniversar! Iată câți ani a împlinit celebrul actor! „Tristețea singurătății am simțit-o pe pielea mea de multe ori” Mărturisiri tulburătoare din culisele vieții sale!

În ciuda momentelor dificile, Paler a mărturisit că a simțit de două ori că își ia adio de la viață, dar că a ales să meargă mai departe. „Nu mor caii când vor câinii", a spus cu umor, ilustrând reziliența sa și abordarea pozitivă a vieții, indiferent de obstacole.

Ediția emisiunii "Fiță cu Adiță", cu Jean Paler ca invitat special, a fost difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, vineri, 17 noiembrie. Jean Paler continuă să inspire prin vechile sale povești și umorul său inconfundabil, reprezentând un adevărat icon al comediei românești.