„Jeg și groază” la un apartament închiriat de un român! De ce a avut parte proprietarul atunci când a mers în verificare: „Ca după război”

Autor: Laura Macovei

Închirierea unui apartament a devenit mai curând o corvoadă, deoarece nu știi niciodată de ce chiriaș vei avea parte. Ei bine, un român s-a confruntat cu mari probleme la apartamentul său închiriat unor persoane din Orient.

Șoc și groază sau „jeg și groază”. De asta a avut parte un român care și-a lăsat apartamentul pe mâna unor musulmani. Acesta a avut încredere în chiriașii săi, însă și de data aceasta a fost dezamăgit. 

Citește și: Cum a fost păcălit un bucureștean, după ce a cumpărat o garsonieră cât o „boxă”. Păgubit și „țepuit”, bărbatul o vinde pentru a recupera o parte din bani

Cum arăta apartamentul închiriat de proprietar, după o vizită neanunțată la chiriașii săi

Mare i-a fost surpriza unui proprietar din România, când a mers într-o vizită neanunțată la chiriașii săi din Orient. Spre dezamăgirea sa, acesta spune că nu e pentru prima dată când astfel de persoane lasă apartamentul murdar, sub orice critică. 

Acesta a împărtășit un videoclip pe rețelele sociale cu internauții.

De asemenea, a precizat că a luat decizia de a rezilia contractul și a păstrat banii de garanție pentru a putea face curat. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„Jeg și groază la o vizită neanunțată la chiriașii mei. Este a treia experiență consecutivă cu chiriași din Orient, care nu sunt creștini. De fiecare dată am găsit super mizerie, casa arată ca după război, picioarele se lipesc la propriu de podea când calci, bucătăria nespălată de 6 luni, covoarele de pe jos jegoase și se vede clar că s-a intrat încălțat peste tot în casă de multe ori, dacă nu zilnic. 

Să spun și că miroase a fum de țigară până la cărămidă? Am reziliat pe loc contractul și am oprit banii de garanție pentru a curăța totul,” a scris bărbatul pe contul său de TikTok.