Jeleu de portocale cu vin

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 07 oct 2020, 16:40

Cost estimativ: 20 lei pentru 4 persoane

 

Jeleu de portocale cu vin
Cost estimativ: 20 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
500 ml vin
500 ml suc portocale proaspat stors
100 g zahar
2 plicuri de gelatina granule
Mod de preparare
Vinul se pune la fiert cu sucul de portocale si zaharul. Cand a fiert, iar zaharul s-a dizolvat complet, se ia de pe foc si se amesteca cu gelatina ce a fost dizolvata in prealabil in cateva linguri de apa.
Se omogenizeaza bine si se toarna totul in forme. Se da la rece si se serveste dupa cateva ore de stat la frigider.
Se poate parfuma cu orice condiment, dupa gust: scortisoara, vanilie, cardamom, etc.

Ingrediente

500 ml vin
500 ml suc portocale proaspat stors
100 g zahar
2 plicuri de gelatina granule


Mod de preparare

Vinul se pune la fiert cu sucul de portocale si zaharul.


Cand a fiert, iar zaharul s-a dizolvat complet, se ia de pe foc si se amesteca cu gelatina ce a fost dizolvata in prealabil in cateva linguri de apa.
Se omogenizeaza bine si se toarna totul in forme.
Se da la rece si se serveste dupa cateva ore de stat la frigider.
Se poate parfuma cu orice condiment, dupa gust: scortisoara, vanilie, cardamom, etc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.