JENANT: A vrut sa atraga atentia barbatilor, insa S-A FACUT DE RAS! DETALIUL din cauza caruia toata lumea rade acum de ea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:18

Tanara din imaginea alaturata a reusit sa se faca de ras fara prea mare efort.

Nu stim ce a fost in capul ei, insa ea a postat o poza pe Facebook in care se vede clar ca a apelat la Photoshop pentru a-si mari fundul si, mai ales, sanii.

 

Dupa ce a urcat poza pe reteaua de socializare, a asteptat sa curga complimentele din partea barbatilor. A primit in schimb numai vorbe urate si batjocoritoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Initial tanara nu a inteles ce se intampla, insa cand si-a dat seama de gafa comisa a sters imediat poza. Era insa prea tarziu, aceasta fusese deja preluata pe alte site-uri.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.