JENANT! Ion Iliescu a ADORMIT in timpul unui discurs politic

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Nu stim daca fostul presedinte Ion Iliescu a atipit de-a binelea sau rememora momentul istoric al aderarii Romaniei la NATO din 2004.

Un lucru este, insa, sigur: discursul actualului presedinte nu i-a prea atras atentia fostului presedinte. Parea ca nimic nu il va deranja din meditatie pe Ion Iliescu. Sa fie de vina si trecerea la ora de vara, si varsta inaintata a fostului sef de stat?

Nu stim, dar in spatele ochelarilor, ochii au fost mai mult inchisi. Relaxarea a continuat pana cand in sala au rasunat cuvintele- cheie: „ Inchei spunand ca niciodata Romania nu a fost mai sigura din punctul de vedere al securitatii cum este azi ”.

Gazda buna, Traian Basescu a avut, insa, rabdare si a ascultat cuvantarile celor doi fosti presedinti, Ion Iliescu si Emil Constantinescu.

Iliescu a retrait momentul: „ In timpul cuvantarii presedintelui a aparut un curcubeu ceea ce l-a impresionat pe Bush. Am vazut pe culoarele de la Casa Alba, am vazut poza cu momentul ”. Dar, pana si Traian Basescu a avut cateva momente de relaxare in timpul discursurilor fostilor sefi de stat.

In final, insa, cei trei presedinti si-au zambit, au dat mana si au plecat multumiti: ceremonia de aniversare a aderarii Romaniei la NATO a fost un succes!

##VIDEO107636##

Ecourile NATO nu par sa bata pana la sat! NATO, NATO dar ne da de mancare? se intreaba oamenii. Ofurile romanilor n-au treaba cu NATO. Dar nu toti sunt dezamagiti. Mai sunt si oameni fericiti. „ Bine ati venit la noi, la Deveselu! Astazi se sarbatoresc 10 ani de la intrarea in NATO ”, ne intampina nea’ Gica.
El si-a vazut visul cu ochii: Romania a intrat in NATO.

Si in asa zi importanta nu putea iesi la treaba prin curte decat in costum militar. Stie tot despre NATO si abia ii asteapta pe americani in comuna. Sa-i omeneasca pe soldati olteneste. Vecinele lui nea’ Gica sunt mai slabut informate la capitolul NATO, dar americanii sunt asteptati cu bratele deschise.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.