Jennifer Aniston, mesaj emoționant după moartea lui Matthew Perry. Aceasta i-a adus un ultim omagiu actorului

Author: Diana Ghita

Jennifer Aniston devastată de moartea lui Matthew Perry

Sursa: Instagram Jennifer Aniston; Instagram Matthew Perry

Jennifer Aniston este o celebră actriță și regizoare de origine americană în vârstă de 54 de ani. Aceasta a împărțit scena cu alți artiști renumiți la nivel mondial.

Printre producțiile în care a jucat, Jennifer Aniston a interpretat rolul lui Rachel Green, în serialul „Friends”, unde a fost colegă cu răposatul actor Matthew Perry, legând, de asemenea, și o frumoasă prietenie.

Jennifer Aniston i-a adus un ultim omagiu lui Matthew Perry

Recent, Jennifer Aniston a publicat, pe pagina ei personală de Instagram, o postare dedicată bunului ei prieten, Matthew Perry, care a murit într-un mod foarte suspect, în propria lui locuință.

„Oh, Doamne, asta a fost o lovitură puternică... Faptul că a trebuit să ne luăm rămas bun de la Matty al nostru a fost un val nebunesc de emoții pe care nu l-am mai trăit niciodată. Cu toții pierdem la un moment dat în viața noastră pe cineva.”, a scris actrița.

Decesul renumitului actor a făcut-o pe Jennifer să reflecteze la clipele frumoase pe care le-au petrecut împreună, în acest mod dându-și seama cât de mult a ținut la bunul ei prieten.

„A fi capabil să stai cu adevărat în această durere îți permite să simți momentele de bucurie și recunoștință pentru că ai iubit pe cineva atât de profund. Și noi l-am iubit profund.”, a transmis vedeta pe Instagram.

Citește și: Ce apare în certificatul de deces al actorului din serialul ”Friends”. Documentul scoate la iveală cauza morții lui Matthew Perry

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Jennifer Aniston este profund îndurerată de pierderea lui Matthew

De asemenea, Matthew și colegii lui din serialul „Friends” erau atât de uniți încât se considerau o frumoasă familie, care s-a destrămat brusc odată cu trecerea în neființă a actorului.

„El a fost o parte atât de importantă din ADN-ul nostru. Întotdeauna am fost noi șase. A fost o familie aleasă care a schimbat pentru totdeauna cursul a ceea ce eram și a ceea ce avea să fie calea noastră.

Pentru Matty, el știa că îi place să facă oamenii să râdă. După cum spunea el însuși, dacă nu auzea 'râsul', credea că va muri. Viața lui depindea literalmente de asta și a reușit să facă exact asta. Ne-a făcut pe toți să râdem.”, a mai scris Jennifer Aniston.

Actrița a mai mărturisit că nu poate să se obișnuiască cu gândul că prietenul ei nu se mai află printre cei vii, așa că încearcă să compenseze prezența lui, aducându-și aminte de el prin diverse modalități.

„În ultimele două săptămâni, am răsfoit mesajele pe care ni le-am trimis unul altuia. Râzând și plângând, apoi râzând din nou. Le voi păstra pentru totdeauna. Am găsit un text pe care mi l-a trimis de nicăieri într-o zi. Spune totul.

Matty, te iubesc atât de mult și știu că acum ești complet împăcat și ai scăpat de orice durere. Vorbesc cu tine în fiecare zi...

uneori aproape că te pot auzi spunând «ai putea fi mai nebună?». Odihnește-te în pace, frățioare. Întotdeauna mi-ai făcut ziua mai frumoasă...”, a adăugat prietena lui Matthew Perry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Citește și: Actorii din serialul „Friends”, profund îndurerați de pierderea lui Matthew Perry: „Suntem cu toții atât de devastați. Suntem o familie