Jennifer Aniston pe urmele lui Kate Middleton! Actrita ESTE INSARCINATA! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:28

Revista americana "In Touch" a aruncat bomba. Dupa ani de zile in care s-a speculat daca este sau nu insarcinata, se pare ca de data aceasta, Jennifer Aniston impreuna cu logodnicul ei, Justin Theroux asteapta primul lor copil.

"El le-a spus prietenilor lui. Jen este foarte fericita, insa este precauta din cauza varstei pe care o are si inca e devreme sa faca anuntul. Vrea sa se asigure ca totul este in regula si acum se concentreaza asupra sanatatii ei," a spus un apropiat.

Actrita in varsta de 43 de ani, al carei purtator de cuvant neaga sarcina, era foarte surazatoare cand a fost surprinsa la cumparaturi de mobile impreuna cu Justin in beverly Hills.
Isi acoperea mereu burtica si isi zambeau unul altuia, a marturisit un martor.

La inceputul acestui an, "In Touch" a dezvaluit ca actrita a facut mai multe vizite la cabinetul doctorului Robert Katz, specialist in fertilizari. Toata lumea in jurul lor este fericita. Este cea mai frumoasa surpriza, a spus un apropiat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.