Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantofi românești în timpul promovării noului ei film de comedie romantică

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 nov 2022, 01:10

Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantofi românești în timpul promovării noului ei film de comedie romantică

Sursa: Instagram Jennifer Lopez

Iată ce pereche de pantofi românești a purtat celebra vedetă, Jennifer Lopez, cât costă și de unde îi poți achiziționa!

Jennifer Lopez tocmai își promovează noul ei film, comedia romantică „Marry Me (n.r.: căsătorește-te cu mine)”, așa că, la fel ca întotdeauna, vedeta a atras atenția cu vestimentația pe care o poartă. 

Jennifer Lopez și-a promovat filmul purtând o pereche de pantofi românești

Ţinutele lui Jennifer Lopez au fost admirate întotdeauna așa că, zilele trecute, ea a participat la un eveniment de promovare pentru filmul ei, care va avea premiera pe 11 februarie, și a atras atenția prin vestimentația ei elegantă.

Citeste si: Ben Affleck și Jennifer lopez, din nou împreună! Cum au fost surpinși cei doi. S-au împăcat după ce au stat 17 ani despărțiți

De data asta, vedeta a optat pentru o pereche de pantofi românești. Este vorba despre brandul sibian Hardot, cunoscut de multe vedete de peste hotare. Piesele acestui brand au mai fost purtate în trecut și de Heidi Klum și Thalia.

Perechea pe care o poartă Jennifer Lopez costă nu mai puțin de 650 de euro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Hardot este un brand românesc de pantofi de lux înființat în 2014 de către designerul Dana Iuga şi din iniţiativa de afaceri a partenerului ei, Alina Popa.

„Prin crearea brandului Hardot ne-am dorit să încălcăm regulile din industria încălţămintei şi să facem femeia remarcabilă.

Gândeşte-te la pantofii tăi Hardot ca fiind punctul tău forte. De restul ne vom ocupa noi”, spune descierea brandului Hardot.  

Citeste si: Camila Cabello și Shawn Mendes și-au spus adio după doi ani de relație! Anunțul a fost făcut de artistă în mediul online: ”O să continuăm să fim cei mai buni prieteni”

Jennifer Lopez a asortat pantofii HARDOT cu o haină de la Dior, a purtat o coafură Old Hollywood şi cercei strălucitori cu diamante, ochelari cat-eye și geantă Bvlgari.

„Pantofii ei au furat spectacolul: o pereche de pantofi negri ascuţiţi cu bretele cu cataramă încrucişată şi o caracteristică proeminentă peek-a-boo care arăta o pedichiură nude”, a scris Harper's Bazaar, despre vestimentația actriței.

 

Taguri: