Jennifer Lopez, cu lenjeria intima la vedere! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Dupa cum ati aflat, si am aflat… inca de cand eram mici… lenjeria intima a fost gandita pentru a fi purtata pe dedesubtul pantalonilor, al rochiilor, sau chiar al fustelor. Surpriza insa! Pentru unele vedete de la Hollywood, aceasta piesa vestimentara este optionala. Si, pentru a va demonstra ca nu va pacalesc deloc, o sa va arat patru mandrutze celebre prinse pe picior… dezgolit!

Cea care deschide “balul golaselor” din aceasta seara este mamacita Jennifer Lopez. Desi e urmata mereu indeaproape de catre paparazzi, iar chiloteii ei de sute de dolari au vazut de multe ori blitzurile aparatelor de fotografiat… iata ca de data asta a fost altfel… mult mai intens! Diva nu era acoperita deloc pe `ici, pe `colo, prin partile esentiale. Bikini dansei lipseau cu desavarsire! Si uite asa a ajuns J.Lo sa fie pozata intr-o zi, la New York, in timp ce cobora din masina… Golasa! Ajutata fiind de catre bodyguardul ei, cantareata a incercat sa se descurce cu fusta extrem de scurta,
dar nu i-a prea iesit… moment in care s-a ivit, de undeva din fusta `cea, o “fara pene pasarea”.

Britney Spears se prezinta si ea ca detinand o voce de aur, asa ca trilurile pe care aceasta le scoate nu puteau sa fie mai prejos decat cele ale concurentei – a se auzi “ale lui Jennifer Lopez”. Nici Britney nu s-a dat niciodata in laturi cand a venit vorba sa fluture chiloteii prin fata aparatelor de fotografiat.
Asa ca intreg mapamondul a putut savura poze cu lenjeria intima a vedetei, in diferite nuante… albastra, roz, sau, de ce nu… DELOC! Exact! Si domnisoara Spears a fost de parere ca ea s-a nascut pentru a ne face pe noi, muritorii, fericiti, asa ca a actionat in consecinta.

Nici macar nu s-a pus problema ca domnisoara Lindsay Lohan, fata cea rea a Hollywood-ului, sa absenteze de la Balul Golaselor.
Desi o asteapta infrigurati pe la iesirile din tribunale, sau prin fata cluburilor de noapte, de unde duduia se trimite acasa cu o… prastie, paparazzi o iubesc la maximum pe Lindsay. Si asta, pentru ca le ofera intotdeauna TOT ce are ea mai bun. Asa s-a intamplat si in cazul de fatza, cand blondina si-a ridicat rochia in cap si le-a facut la randul ei o poza… de milioane!



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.