Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns în fața altarului. Cei doi au făcut nunta în secret

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 iul 2022, 13:11

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut nunta în mare secret

Sursa: people.com

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns în fața altarului în mare secret. După o împăcare fericită, la două decenii de la despărțire, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, spre marea bucurie a fanilor care au așteptat acest moment cu sufletul la gură.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au oficializat relația în modul suprem. În cele din urmă, cei doi s-au căsătorit, dar evenimentul a fost ținut departe de ochii celor curioși.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele

După o despărțire care a avut loc în urmă cu două decenii, Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să își mai dea o șansă.

La fericitul eveniment au luat parte doar persoanele apropiate acestora, iar nunta a avut loc în Las Vegas.

Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu trei luni, la scurt timp după împăcarea lor. Sâmbătă, 16 iulie, cei doi au primit și licența de căsătorie în cadrul comitatului Clark, Nevada.

Mai mult decât atât, spre marea surprindere a tuturor, artista chiar ar fi luat numele de familie al actualului ei soț și, conform biroului de înregistrare, relatează spynews.ro, numele ei este, în prezent, Jennifer Affleck.

Cu toate acestea, certificatul de căsătorie al celor doi nu a fost depus, dar acest lucru se poate rezolva în termen de zece zile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Jen și Ben s-au căsătorit în Vegas. Se distrează atât de mult împreună și s-au gândit că aceasta ar fi și o idee distractivă.

Ben este absolut îndrăgostit de Jen și se simte și el iubit de ea. Amândoi se simt atât de confortabil unul cu celălalt și parcă împărtășesc istoria și se cunosc atât de bine”, se arată în informațiile puse la dispoziție de către ET Online.

Citeste si: Ben Affleck și Jennifer lopez, din nou împreună! Cum au fost surpinși cei doi. S-au împăcat după ce au stat 17 ani despărțiți

Căsătoria dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost confirmată de către un apropiat al cuplului

În ciuda faptului că cei doi au ținut departe de ochii lumii fericitul eveniment și Jennifer a postat o simplă fotografie cu verigheta, câteva informații au fost oferite de către o sursă apropiată celor doi soți.

„Ei, într-adevăr, au făcut și licența și este un semn că acum sunt soț și soție ”, a declarat o persoană apropiată lui Jennifer și lui Ben.

Citeste si: Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit! Uite ce inel a primit frumoasa artista

„Am făcut-o! Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare. Este adevărat ce se spune: « Tot ce ai nevoie este dragostea ». Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pentru care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare”, a

dezvăluit și Jennifer Lopez, în urma fericitului eveniment, relatează antenastars.ro.

Ben Affleck este la a doua căsătorie, în timp ce Jennifer Lopez este la a treia.