Jennifer Lopez și Ben Affleck în pragul divorțului? Actorul s-ar fi mutat deja din vila în care locuia alături de divă

Autor: Diana Bostan

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas de divorț

Sursa: Instagram: JLO

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas de divorț după doar doi ani de la căsătorie. Surse apropiate cuplului ar fi dezvăluit că în ciuda încercărilor, lucrurile nu au funcționat între cei doi.

Cu toate că JLo i-a dedicat lui Ben Affleck o trilogie de scrisori de dragoste sub forma unui film muzical SF, "This Is Me... Now: A Love Story", single-ul său "This Is Me... Now", și documentarul "The Greatest Love Story Never Told", cuplului pare să-i fi pierit din strălucire, conform informațiilor apărute în presa internațională. Cei doi s-au căsătorit în 2022.

Ce se întâmplă între Jennifer Lopez și Ben Affleck

Potrivit informațiilor furnizate de revista ”In Touch Weekly” și preluate de MSN, Ben Affleck s-ar fi mutat deja din locuința celor doi. "Semnele sunt clare, s-a terminat... Se îndreaptă spre divorț- și încă o dată, (Ben) nu e de vină!",  a declarat un apropiat al cuplului, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Cele mai spectaculoase ținute de la Met Gala 2024. Celebritățile care au atras toate privirile

Speculațiile au luat amploare în momentul în care acesta a lipsit de la Met Gala 2024. Presa internațională susținea faptul că acesta nu a fost alături de soția sa într-un moment extrem de important.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Ascultă, una dintre lucrurile pe care nu le vreau este o relație pe rețelele sociale. Apoi am realizat că nu e corect să cer asta. E ca și cum ai vrea să te căsătorești cu un căpitan de navă, și spui: ”Ei bine, nu vreau apă”. Încercăm să învățăm să facem compromisuri.",  spunea Ben Affleck în urmă cu ceva timp, potrivit MSN.

Potrivit sursei menționate anterior, un apropiat a dezvăluit faptul că Jennifer Lopez nu îl poate controla pe Ben, iar el nu o poate schimba.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în anul 2022

Povestea de dragoste dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez a început în anii 2000 și a captat atenția publicului și a presei de divertisment din întreaga lume. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în timpul filmărilor pentru filmul "Gigli" din 2002, în care au jucat împreună. Chimia lor pe ecran a devenit rapid subiectul zvonurilor despre o posibilă relație în afara ecranului.

Citește și: EXCLUSIV! Denise Rifai ar invita-o pe Jennifer Lopez la „40 de întrebari cu Denise Rifai”. Care este cea mai importantă lecție pe care prezentatoarea TV a învățat-o

Relația lor a devenit publică în același an, iar cuplul a fost cunoscut sub numele de "Bennifer" în presă. Au fost văzuți împreună la evenimente publice și în vacanțe exotice, iar aparițiile lor au atras atenția masivă a presei.

În noiembrie 2002, Ben Affleck i-a oferit artistei un inel de logodnă impresionant, însă nunta planificată pentru 2003 a fost amânată și apoi anulată, urmând ca cei doi să se despartă în ianuarie 2004.

Deși au fost implicați în alte relații, în 2021, au început să circule zvonuri despre o reînviere a relației lor. Confirmarea publică a venit când cei doi au fost surprinși împreună la mai multe evenimente, urmând ca în anul 2022 să-și unească destinele.