Jennifer Lopez si Casper Smart au implinit un an de cand sunt impreuna! Vezi ce mesaje siropoase si-au scris pe Twitter!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:07

J.Lo si tinerelul ei iubit au implinit joi un an de relatie. Artista care a fost casatorita de trei ori pana acum si Casper Smart si-au sarbatorit iubirea in vazul tuturor, scriindu-si mesaje siropoase de amor pe conturile de Twitter.

J.Lo si tinerelul ei iubit au implinit joi un an de relatie. Artista care a fost casatorita de trei ori pana acum si Casper Smart si-au sarbatorit iubirea in vazul tuturor, scriindu-si mesaje siropoase de amor pe conturile de Twitter. Cei doi se alinta "bear" ('ursulet'), dupa cum si-au putut da seama toti cei care ii urmaresc pe site-ul de socializare.

"Ursulet, astazi este ziua noastra! Multumesc ca impartasesti zambetele cu mine in fiecare zi.
O zi special, te iubesc
", a scris Jennifer Lopez.

Tanarul in varsta de 25 de ani nu s-a lasat nici el mai prejos si a incropit si el cateva randuri pentru partenera lui: "Aniversare fericita ii transmit celei mai frumoase, dragute, dulci, amuzante iubite din lume. Te iubesc, ursulet".

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.