Jessica Simpson este o mama fericita! Iata PRIMA POZA cu fetita ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 04:40

Jessica Simpson este cu siguranta o mamica fericita. Vedeta in varsta de 31 de ani a postat pe Twitter o poza cu micuta Maxwell Drew Johnson, care se pare ca are parul roscat.

Fetita s-a nascut pe 1 mai, iar de atunci Jessica Simpson a aratat tuturor cat de fericita este in postura de mama. "Sunt indragostita de fetita mea", a scris pe Twitter vedeta.

 

Imediat dupa nastere Jessica a inceput sa urmeze un program foarte strict de slabire, care va dura 5 luni, la finele caruia vrea sa dea jos 22 de kilograme.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Cu

toate astea, se pare ca artista este multumita de formele pe care le-a capatat in timpul sarcinii. Recent, ea a postat pe Twitter o poza cu sanii imensi pe care ii are.

 

Maxwell Drew Johnson este primul copil pe care Jessica Simpson il are cu logodnicul ei, Eric Johnson.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.