„Jignirea publică pe care mi-a făcut-o soțul meu” Adela Popescu, jignită de Radu Vâlcan, deși acesta a vrut să îi facă un compliment! Totul a fost filmat

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 ian 2024, 12:27

Cu ce a deranjat-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu

Sursa: TikTok; Facebook Adela Popescu/Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai renumite cupluri din showbiz-ul românesc, întrucât au o relație de foarte frumoasă și de durată.

Anul acesta, prezentatorul TV Radu Vâlcan și actrița Adela Popescu împlinesc 9 ani de relație, fiind printre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Însă, ca în orice relație, există și mici neînțelegeri între cei doi.

Ce jignire i-a adus Radu Vâlcan Adelei Popescu

Recent, în mediul online a apărut o filmare cu cei doi îndrăgostiți, în care pare că un motiv banal a generat o adevărată ceartă între ei.

Videoclipul a fost filmat chiar de către Adela, care s-a arătat foarte iritată de o declarație făcută de soțul ei.

„Aceasta este o filmare fără filtru pentru că vreau să trec peste jignirea publică pe care mi-a făcut-o soțul meu. El, săracul, a vrut să-mi facă un compliment”,  a spus actrița, la începutul clipului.

Mai exact, Radu Vâlcan a spus că iubește totul la ea, inclusiv micile imperfecțiuni, cum ar fi acneea, spre exemplu.

Acest lucru a supărat-o vizibil pe femeie, care s-a arătat foarte revoltată de acest compliment.

„El îmi iubește coșurile?! Care, scumpete, coșuri? Coșurile se presupune că sunt ieșite în evidență, deci unde vezi tu aici chestii de volum?”,  i-a adus în vedere Adela Popescu lui Radu Vâlcan.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan nu mai împart același pat! Ce s-a întâmplat cu relația celor doi: „Mă primești lângă tine diseară?”

Adela Popescu este foarte nervoasă pe Radu Vâlcan

În acest sens, bărbatul a încercat să distragă atenția de la mica lui gafă și, totodată, să o liniștească pe soția lui. Așa că, acesta a îndemnat-o să se afișeze nemachiată pentru câteva zile, ca să dezmintă afirmațiile făcute de el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ia umblă tu nemachiată, că oricum o faci tot timpul. Umblă puțin nemachiată, cum o faci mereu, ca să vadă lumea”,  i-a spus Radu Vâlcan actriței.

Însă, aceasta nu s-a liniștit, fiind, în continuare, furioasă pe soțul ei, pentru declarația jignitoare: „Deci eu am reținut din declarația ta de dragoste că am coșuri”.

Citește și: Adela Popescu, imaginea care a stârnit simpatia fanilor de pe rețelele de socializare: ”Cu toți trei băieții”

Prezentatorul a încercat, în continuare, să o calmeze, spunându-i că: „Nu iubire, ăsta a fost subtextul”.

Adela Popescu l-a contrazis pe acesta: „La tine e direct text! Te iubesc sau nu știu ce... coșurile și pistruii”.

În cele din urmă, bărbatul s-a enervat, și el, ridicând tonul la soția lui și spunându-i să nu mai facă astfel de ieșiri din motive absurde: „Nu te mai lega de detalii!”.

După schimbul de replici, actrița a încheiat filmarea arătându-se foarte dezamăgită: „Așa compliment...”.