Jo nu își poate reveni după moartea Ronei Hartner! A publicat ultimele mesaje: „Îmi vine să îi scriu doar ei”

Author: Diana Ghita

Jo este îndurerată de moartea Ronei Hartner

Sursa: Facebook Jo; Facebook Rona Hartner

Foarte mulți oameni sunt devastați de vestea morții Ronei Hartner, întrucât au iubit-o foarte mult pentru sfletul ei cald și curat, dar și pentru puterea cu care putea să treacă peste orice.

Rona Hartner a fost o actriță și cântăreață foarte faimoasă. Aceasta a devenit consacrată prin talentul ei rar întâlnit, iar prin sufletul și caracterul ei, a câștigat inimile multor oameni, atât din rândul publicului, cât și din rândul celebrităților.

Multe celebrități din România sunt afectate de moartea Ronei Hartner

Artista s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la doar 50 de ani, ceea ce a îndurerat o țară întreagă, de la familie și fani, până la vedete renumite care au avut onoarea să o cunoască.

După ce sora ei, Rinda, a anunțat miercuri, 22 noiembrie, despre Rona, că își trăiește ultimele clipe din viață, multe figuri cunoscute din România și-au exprimat regretul față de starea în care se afla celebra vedetă. Printre aceste celebrități s-au numărat Mara Bănică, Cezar Ouatu, Adriana Bahmuțeanu și Dan Negru.

Ba mai mult, renumitul prezentator, Dan Negru, după vestea morții Ronei, a publicat o postare foarte emoționantă, în care a scris: „ Să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat.

Hai să zâmbim că ai trăit”.

Imediat după mesajul lui Dan Negru, au apărut câteva postări ale cântăreței Jo, care a publicat, pe InstaStory, o conversație foarte profundă pe care a purtat-o cu Rona Hartner, cu ceva timp înainte de moartea ei.

Citește și: Cât de frumoasă era Rona Hartner! Imagini neștiute cu ea din tinerețe și adevărul despre relația cu președintele Constantinescu

Jo nu-și poate reveni după moartea bunei sale prietene, Rona Hartner

Pe 10 octombrie, răposata artistă i-a trimis un mesaj vocal lui Jo, în care cânta o frumoasă piesă în care și-a concentrat întreg talentul înnăscut, dar și vocea caldă și liniștitoare, care a impresionat-o cu adevărat pe tânăra cântăreață.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Jo i-a răspuns Ronei, spunându-i: „Te iubesc, sora mea/ Tare/ Ești o minune”,  iar actrița i-a transmis un alt mesaj vocal, în care i-a spus:

„Și tu, draga mea, ești o minune și te iubesc foarte tare. Sunt în tren și merg înspre casă și mă uit la norișorii ăștia și mă gândesc la un lucru: că Dumnezeu a vrut ca fiecare din norișorii ăștia să existe, chiar dacă ei sunt imperfecți și că fiecare dintre acești nori îi plac.

Deci, mă gândeam la noi, că oricât am fi de imperfecte/imperfecți, Dumnezeu ne vrea exact așa cum suntem. Love, love, love! Să te gândești tot timpul la mine!”.

Jo a fost de-a dreptul emoționată de mesajul Ronei Hartner, pe care, acum, îl reascultă cu lacrimi în ochi și cu o mare durere în suflet. Se pare că moartea vedetei a afectat-o semnificativ pe aceasta, care suferă enorm pentru că un om așa bun și curat a plecat pe cealaltă lume.

„N-am avut timp nici măcar să o plâng cum trebuie... abia acum mă descarc... N-am cunoscut om mai credincios și mai bun. Știu sigur că Dumnezeu a primit-o în împărăția Lui și că e unde merită să fie, printre cei curați și buni. Nu am vrut să vorbesc azi cu nimeni despre asta... îmi vine să-i scriu doar ei...

Sper că și-a găsit pacea. O voi iubi veșnic. A fost ca o mare lecție pentru mine ca artist, ca femeie, ca om, ca suflet. Drum lin, sora mea!”,  a scris cântăreața Jo, lângă mesajele dintre ea și Rona.

De asemenea, aceasta a mai transmis că se va gândi întotdeauna la „sora ei”, păstrând-o mereu vie în amintirile sale: „O să mă gândesc mereu la ea atâta timp cât vor mai exista nori pe cer”.

Citește și: Rona Hartner a murit în aceeași zi ca Stela Popescu! Semnificatia zilei de 23 noiembrie! Ambele actrițe și-au prevestit moartea