Job de vis? 3.500 de dolari pentru cei care vor manca fast food timp de 3 luni

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 05:15

Sa recunoastem, multi dintre noi o fac pe gratis, insa Universitatea din Washington isi va plati participantii la un studiu cu 3.500 de dolari pentru ca ei sa manance fast food timp de 3 luni.

Institutia realizeaza un studiu despre obezitate si singura cerinta pe care o impune participantilor este sa creasca in greutate cu cel putin 5% pe parcursul celor 3 luni.

 

Considerand ca ei vor putea sa manance orice tip de fast food de mai multe ori pe zi, probabil acest lucru nu va fi o problema.

 

"Am ales fast food-ul pentru ca astfel vom putea sti exact ce mananca oamenii care participa", spune Sam Klein, un reprezentant al universitatii.

 

Cercetatorii isi propun ca, la sfarsitul studiului, sa afle de ce unii oameni care consuma mancare nesanatoasa devin obezi iar altii nu. De asemenea ei incearca sa determine motivele pentru care unii oameni obezi dezvolta diabet, boli cardiovasculare si alte afectiuni aosciate cu obezitatea, iar altii nu.

 

Pentru a putea lua parte la studiu, participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani, sa fie nefumatori si sa nu aiba diabet.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

De asemenea, ei trebuie sa aiba deja cel putin 13 kilograme peste greutatea normala.

In caz ca va faceti griji legate de efectele asupra  sanatatii, la sfarsitul studiului universitatea isi va inscrie participantii in programe de slabit.

 

Daca sunteti interesati puteti aplica aici.