Jobul care se plătește cu 3.600 de euro net lunar! Se dau în plus tichete de masă și prime de Crăciun

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 dec 2023, 14:32

Jobul care se plătește cu 3.600 de euro net lunar! Se dau în plus tichete de masă și prime de Crăciun

Sursa: PixaBay

Un anumit loc de muncă este remunerat cu 3.600 de euro net lunar în România. O platformă de recrutare, aduce în atenție oportunitatea unei noi poziții care oferă numeroase avantaje pentru angajat.

Într-un anumit domeniu, angajații sunt extrem de bine plătiți și beneficiază de multe avantaje. 

Domeniul în care un angajat poate fi plătit cu 3.600 de euro net, lunar

Sectorul IT din România dispune de diverse poziții de muncă, remunerate cu salarii ce depășesc cu mult media națională. Un exemplu în acest sens este postul de inginer în machine learning, unde salariul lunar variază între 2.400

și 3.600 de euro net.

Odată cu dezvoltarea şi avansarea tehnologiilor de inteligenţă artificială, a crescut şi cererea pentru experţi care să poată implementa şi să optimizeze modelele de învăţare automată în diverse domenii.

Astfel, machine learning engineer a devenit un rol esenţial în dezvoltarea şi implementarea aplicaţiilor bazate pe învăţare automată”, a transmis Ana Vişian, marketing manager la platforma de recrutare.

Nu oricine poate aplica pentru un astfel de job, ci doar cei care au cunoștințe de limbaje de programare, precum Python.

Citește și: Vești proaste pentru mai mulți pensionari și bugetari. Ce ajutoare financiare dispar în anul 2024

„Responsabilităţile jobului includ colectarea şi prelucrarea seturilor de date, dezvoltarea, antrenarea şi optimizarea modelelor de învăţare automată şi integrarea acestora în aplicaţii sau sisteme. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un machine learning engineer lucrează adesea cu limbaje de programare precum Python.

Aceasta utilizează framework-uri ca TensorFlow sau PyTorch şi are cunoştinţe solide despre matematică şi statistici. Ofertele salariale variază între 2.400 – 3.600 euro net ”, mai spune Ana Vişian.

Beneficiile pe care le poate avea un angajat la acest loc de muncă

Acest loc de muncă oferă un salariu motivant, însă uneori nu este îndeajuns pentru un viitor angajat.

Astfel, pe lângă remunerația atractivă, acest job oferă și alte beneficii atractive, ca de exemplu tichetele de masă, accesul la training și cursuri specializate.

Citește și: Veste de ultimă oră pentru cetățenii români! Cine sunt angajații care vor avea prime substanțiale de Crăciun

De asemenea, prima de Crăciun este una consistentă.

Având în vedere că mulți angajați preferă să lucreze din confortul casei lor, în cadrul acestui domeniu se oferă posibilitatea de a lucra în regim de remote, iar angajații beneficiază de un abonament medical la

clinici private. 

În prezent, există 99 de poziții vacante pentru postul de inginer în machine learning, majoritatea oferind opțiunea de muncă remote.