Jocul care te pune în dificultate. Tu știi care este răspunsul corect? Este foarte ușor!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 17:05
Care este raspunsul corect?

Jocul care pune pe toată lumea în dificultate, deși răspunsul este extrem de simplu.

După o zi obositoare la muncă în care ai tras din greu să-ți duci sarcinile lau bun sfârșit îți poți lua un moment de respiro, timp în care rezolvă un joc interesant de logică.

Care este răspunsul corect?

Chiar dacă pare un joc fără rezolvare și nu reușești să-i dai de cap, merită să-ți ”storci creierii” pentru a elucida misterul.

Dacă ești de părere că pantofii sport nu se potrivesc prea bine cu cravată, însă merită să încerci să rezolvi exercițiul pentru a afla care este suma totală a celor trei elemente. Deși pare greu de rezolvat, hai să încercăm să aflăm rezultatul final, care a pus în dificultate o mulțime de oameni.

Fie că nu ajungi la rezultatul final, tot cea ce contează este contactul pe care îl ai cu comunitatea în încercarea de a rezolva dilema zilei.

Ceea ce trebuie să te motiveze este: contactul cu comunitatea de oameni care au aceleași pasiuni în comun cu tine și faptul că îți acorzi cinci minute pe care le petreci tu cu tine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mare atenție la semnele operațiilor! Și noi ne-am păcălit puțin!

Citeste si: Jocurile copilariei- ce jocuri nu se schimba niciodata

Citeste si: Jocurile copilariei- ce jocuri nu se schimba niciodata