“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă recrutarea celor mai curioase minți! Doritorii se pot înscrie la castingul pentru cel mai iubit quiz show accesând casting.kanald.ro

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2024, 19:53

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai ușor de înțeles quiz show despre vocabular, de la Kanal D, a cucerit publicul din România încă de la lansare.

Îndrăgitul show de televiziune “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” intră într-o pauză, iar telespectatorii pot viziona în continuare cele mai atractive ediții difuzate până acum zilnic, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Kanal D.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă recrutarea celor mai curioase minți

Emisiunea care pune preț pe inteligența românilor și care a schimbat obiceiurile de consum ale publicului din întreagă țară continuă recrutarea celor mai curioase și antrenate minți.

Toți cei care își doresc să participe la emisiune și să se afle față în față cu Dan Negru sunt invitați să se înscrie pe pagina casting.kanald.ro.

Citește și: Dan Negru, impresionat de una dintre concurentele de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Doritorii de gimnastică a minții pot intra și pe aplicația oficială a emisiunii, care oferă o experiență captivantă și gratuită, cu o varietate de jocuri de cuvinte și puzzle-uri. Aplicația este disponibilă în App Store (JoculCuvintelorKanalD) și Google Play (Jocul Cuvintelor).

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” antrenează într-un mod dinamic și atractiv mintea românilor, vom reveni cu detalii referitoare la noi ediții ale acestui show atât de iubit de români.

Citește și: „E prima dată când ajung sus” Dan Negru, mesaj dintr-un loc deosebit din România despre care puțini oameni știu