“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, în Prime Time, joi seara, în rândul publicului de la orașe

Author: Alina Petre

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, în Prime Time, joi seara

Kanal D își menține supremația în audiențe, în Prime Time, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV clasându-se aseară pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Joi, 20 octombrie, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV înregistrând 3,9% puncte de rating și 14,8% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe.

Citeste si: Bătălia generațiilor la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Aseară, veteranul ediției a câștigat 6.100 de lei

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, în Prime Time, joi seara, în rândul publicului de la orașe

O medie de 599.000 de fani “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, din întreaga țară, au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea preferată, minutul de aur, înregistrat la 22:31, adunând peste 771.000 de telespectatori în fața micilor ecrane.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu ratați, în această seară, o nouă ediție “ Jocul cuvintelor cu Dan Negru ”, de la 22:30, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii în care telespectatorii de toate vârstele își pot exersa mintea în fața

micului ecran, în compania lui Dan Negru și a concurenților emisiunii.

Citeste si: O pensionara a castigat aseara 9.100 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” – cea mai mare suma obtinuta pana acum in acest quiz “Carmen, ai fost extraordinara!”