“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prima opţiune a românilor, în faţa micului ecran

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2023, 13:14

Kanal D a fost, aseară, pe primul loc la nivel naţional şi la oraşe cu emisiunea cu şi despre cuvinte

Vineri seara, Kanal D a fost lider de audienţă la nivel naţional şi la oraşe cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiunea care exerseaza vocabularul şi inteligenţa românilor. Quiz show-ul pentru toata familia a fost prima opţiune a celor aflaţi în faţa micilor ecrane, înregistrând 4,5% Rating şi 16,7% cotă de piaţă, pe targetul National, şi 4,6% Rating şi 17,2% cotă de piaţă, pe targetul All Urban.

Citește și: Câți bani de buzunar le dă Dan Negru copiilor săi. Lecția valoroasă pe care prezentatorul Kanal D le-a transmis-o

Conform datelor oferite de Kantar Media Romania, în minutul de aur (22:54), aproape un milion de privitori din întreaga ţară (973.000) urmăreau întrebarile lui Dan Negru şi soluţiile  oferite de concurenţii aflaţi în platoul emisiunii. 

Cel mai atractiv şi usor de înţeles quiz show din Romania poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Câți bani a câștigat Dan Negru de pe urma televiziunii. Cea mai valoroasă moștenire pe care le-o va lăsa copiilor săi