“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un nou sezon, din această seară, de la ora 23:00!

Autor: Lavinia Medrea

“Românul a avut mereu bucuria de a descoperi literele…”

Un nou sezon al emisiunii fenomen “ Jocul cuvintelor cu Dan Negru ” vă începe în această seară, la Kanal D, urmând să fie difuzat lunea și marțea, de la 23:00.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un nou sezon, din această seară, de la ora 23:00!

Quiz-ul care a intrat în urmă cu doi ani în casele românilor cu exerciții de vocabular revine cu noi provocări pentru concurenți și pentru cei aflați în fața micilor ecrane, cu un mix de definiții care solicită atenția, cunoștințele de vocabular și

perspicacitatea.

Citește și: Teo Trandafir, Ilinca Vandici și Dan Negru, premiați aseară în cadrul Galei Premiilor Unica.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Românul a avut mereu bucuria de a descoperi literele. Fenomenul integramelor a fost unul național. Noi l-am luat și l-am adus la televizor.

Așadar, succesul acestui quiz se datorează minții românilor. A devenit un fenomen și mi se întâmplă de nenumărate ori ca oamenii să îmi spună definiții pe stradă; la unele nu nimeresc  soluția. Ei sunt mult mai isteți decât sunt eu!
”, spune Dan Negru.

Citește și: Dan Negru, dezamăgit de Castelul Peleș: „O spun cu amărăciune” Prezentatorul TV trage un semnal de alarmă asupra prețului uriaș pe care românii îl plătesc ca să viziteze castelul

În fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D sunt prezenți cinci concurenți pregătiți să-și pună la încercare cunoștințele, de dragul provocărilor dar și pentru importante premii în bani. Quiz-ul prezentat de Dan Negru este un format ușor de înțeles și captivant, ce aduce în prim-plan frumusețea și bogăția limbii române.