Jocul cuvintelor - obiceiul de seară al românilor. “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, aseară, la nivel întregii țări și la orașe

Autor: Alina Petre
Actualizat: 05 aug 2023, 00:15

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” își reconfirmă poziția de lider în audiență, în Prime Time. Ediția de aseară a quiz-ului cu și despre cuvinte a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivel Național și la orașe, conform datelor oferite de Kantar Media România.

Astfel, ediția de aseară a emisiunii prezentate de Dan Negru, a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, înregistrând 3,7% rating și 16,7% cota de piață, pe targetul All Urban, și 3,6% rating și 16,5% cota de piață, pe targetul Național.

Citeste si: Exclusiv! Dan Negru a plecat în trombă de la un eveniment monden. Ce i-a spus mama lui când a plecat de acasă

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, aseară, la nivel întregii țări și la orașe

Minutul de aur, înregistrat la 23:01, a ținut în fața micilor ecrane 798.000 de telespectatori care au preferat să își exerseze mintea alături de concurenții quiz-ului și de Dan Negru, prezentatorul emisiunii devenită un fenomen.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Citeste si: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență, joi seara, la orase