Jocuri de culise la "Te vreau langa mine"! Unul dintre participanti a recurs la un gest frumos pentru colega pe care o admira! Iata despre ce este vorba si cum a reactionat tanara in cauza

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:37

In vestiarul participantilor se intampla lucruri neasteptate. Unii dintre barbati incearca sa isi gaseasca marea iubire printre colegele lor.

In culisele emisiunii se petrec si lucruri frumoase nu numai certuri, asa cum se obisnuise pana acum. Alina a fost in culmea fericirii cand a descoperit in dulapul ei, o floare si un biletel anonim cu textul: "Vrei sa fii prietena mea?".

"Nu stiu de la cine am primit biletelul, trebuia sa semneze! Scrie foarte frumos! Ce dragut! Daca nu stiu cine esti, nu stiu cum sa-ti raspund!", a spus Alina.

"Ce barbat lasa un biletel cu un asemenea text, nu asa se procedeaza cu o femeie!",a spus Bogdan.
Iata cum a reactionat Alina la afirmatiile acide ale colegilor ei si ce decizie a luat:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.