Jocurile de noroc distrug vieți în România! Destramă familii, spală mintea tinerilor și aruncă oamenii mari în pragul disperării! Acum, Statul vrea să ne vindece de acest viciu periculos

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2023, 10:42

Jocurile de noroc distrug vieți

Sursa: Captură KANAL D

Vieți jucate la noroc! Tot mai mulți români cad pradă jocurilor de noroc și ajung să fie conectați zilnic la aparate, însă deconectați de la viață! Statul are de gând să împingă aceste magazine de vise deșarte în afara localităților. Iată ce lege vor guvernanții să adopte pentru minimizarea acestui fenomen nociv!

Când vine vorba despre farmacii, centre de amanet sau păcănele suntem primii în întreaga Europă! Este semn că suntem o societate bolnavă după iluzii și câștiguri imediate, cu pierderi mari însă pe termen lung. Pandemia jocurilor de noroc destramă familii în România, distruge vieți, spală mintea tinerilor și îi aruncă pe adulți în pragul disperării. În prezent, trecut de ceasul al 12-lea, Statul are de gând să îi scape pe români de acest viciul care a capturat mii de oameni în ultimii ani.

O nouă lege împinge aceste magazine de vise deșarte în afara localităților, iar din localitățile mici se spune că vor dispărea cu totul!

Jocurile de noroc distrug vieți în România! Destramă familii, spală mintea tinerilor și aruncă oamenii mari în pragul disperării

Jocurile de noroc sunt un fenomen din ce în ce mai periculos, care pune stăpânire pe noi, pe copiii noștri.

Un fenomen care crește la umbră sărăciei și a nepăsării Statului. Ignorați de Stat, dependenții sunt tentați la orice colț de stradă să introducă în aparate și banii pe care nu îi au. Aparatele au devenit adevărate instrumente de spălare pe creier, care produc averi uriașe pentru unii și nenorociri pentru mulți alții, distrug minți, destramă familii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„E un fenomen extrem de răspândit la nivelul societății românești și foarte nociv! Avem sute sau poate mii de săli de jocuri de noroc în toate orașele din România! Sunt câte șapte, opt, zece, la fiecare intersecție din marile orașe. Copiii când se duc și se întorc de la școală trec pe lângă astfel de săli de jocuri care au expuse mașini, lingouri de aur și tot felul de presupuse premii pe care ipotetic cineva le-ar putea câștigă, când de fapt, știm că în realitate 98% din cei care joacă pierd și doar 2%

din ei câștigă! Și aceia pierd ulterior! E un flagel la nivel național! Există de la copii, minori care joacă, deși n-ar trebui să aibă permisiunea să între în astfel de săli de jocuri de noroc, până la bătrâni care își consumă pensia pe luna în câteva clipe! România a rămas ultima țară care are atât de puțin reglementată această industrie.”, a subliniat Alfred Simonis, deputat, inițiator lege jocuri de noroc.

Citește și: România arhaică! Carul cu boi, tabloul viu din România de astăzi! Iată cum își lucrează pământul o mână de oameni dintr-un sat uitat de timp, în Munții Buzăului! „Ăsta-i traiul nostru!”