Jocurile de noroc distrug vieti! Un tanar de 27 de ani a devenit prizonierul "pacanelelor" si a ajuns dator vandut la camatari! Acum ar face orice sa scape de acest viciu! Iata castiga si cine pierde cu adevarat la jocurile de noroc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2017, 14:56

Un om din interiorul sistemului rupe tacerea si dezvaluie, in premiera, trucurile prin care casinourile isi atrag victimele.

“Am ajuns sa ma imprumut si la camatari. Am pierdut si masina. Este ca un drog, poate mai rau decat un drog. Imi venea sa ma omor!”, suna marturiile cutremuratoare ale lui Andrei.

Tot sambata il vom cunoaste pe Sorin Constantinescu, primul om din sistem care vorbeste in premiera, despre dedesubturile afacerii cu pacanele, fenomen care devine tot mai periculos.

Tanarul inrobit de jocurile de noroc, a facut marturisiri incredibile despre modul in care a fost atras in cea mai mare capcana care i-a distrus viata. Iar un om din interiorul sistemului a facut dezvaluiri uluitoare despre ceea ce se ascunde in spatele jocurilor dar si cum sunt amagiti romanii cu castiguri spectaculoase, la salile de “Sloturi”.