Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, sunt in toi! Pe 1 Martie, Radio Impuls ii asteapta cu multe surprize pe ascultatori!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2021, 12:16
Radio Impuls pregateste ascultatorilor sai multe surprize frumoase de 1 martie!

Cuplul castigator al Jocurilor LOVEimpice va fi desemnat pe 1 martie si va intra in posesia marelui premiu: o saptamana de vacanta in Republica Dominicana si o vizita in locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”.

Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls si matinalul „Scularea!” sunt in plina desfasurare!

Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii!

Pe 15 februarie 2021, Jocurile LOVEimpice si-au desemnat finalistii, in cadrul matinalului „Scularea”, prezentat de Radu Tibulca si Orlando, la Radio Impuls. Astfel cuplurile finaliste, care au demonstrat ca sunt bine sudate si au depasit cu bine perioada dificila a pe timpul carantinei sunt: Georgiana si Adrian (9 ani de relatie), Iuliana si Vlad (5 ani de relatie), Andreea si Laurentiu (7 ani de relatie), Amalia si Alexandru (2 ani de

relatie), Ioana si Ionut (sunt de 11 ani impreuna; 8 ani de casatorie).

Cele cinci cupluri finaliste se vor lupta in zilele ce urmeaza pentru marele premiu, o vacanta de vis in Dominicana si o vizita pe platourile de filmare ale competitiei Survivor Romania. Acestea vor trece printr-o serie de patru probe de departajare hazlii („Proba de like viteza”, „Dragostea nu tine de foame!”, „Mai dureaza mult?”, „Nu esti niciodata atent!”) ce le vor pune la incercare rezistenta, diplomatia si rabdarea.

In cele din urma, pe data de 1 martie, cel mai rezistent si echilibrat cuplu va fi desemnat Marele Castigator al Jocurilor LOVEimpice.

Citeste si: Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii! Cuplul castigator va avea parte de o vacanta de vis in Republica Dominicana!

Sambata seara, la Survivor Romania, Daniel Pavel a adus cateva vesti importante de la Radio Impuls, despre Jocurile LOVEimpice aflate in plina desfasurare, dar si despre multe alte surprize placute ce ii asteapta pe ascultatori pe 1 martie 2021.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Inainte de jocul de imunitate am cateva vesti de la Radio Impuls! Jocurile LOVEimpice sunt in toi! Concurentii se lupta pentru o vacanta de vis in Republica Dominicana si bineinteles o vizita pe platourile de filmare Survivor! Astazi am o veste extrem de importanta si pentru

voi, prietenii virtuali ai Radio Impuls, dati acum follow paginii de Instagram a Radio Impuls pentru a afla ce premii puteti sa castigati voi, pritenii virtuali ai Radio Impuls. Pe 1 martie, veti avea sansa sa castigati premii surpriza oferite de Radio Impuls Romania!", a subliniat Daniel Pavel.

Si Denise Rifai, indragita prezentatoare a emisiunii "40 de intrebari" de la Kanal D, ii indeamna pe prietenii virtuali ai Radio Impuls sa dea follow paginii de Instagram Radio Impuls Romania pentru a urmari Jocurile LOVEimpice, deoarece Radio Impuls pregateste ascultatorilor

sai multe surprize frumoase de 1 martie!

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.