Jocurile Olimpice 2020: Marian Drăgulescu le-a arătat tuturor ce mănâncă la Tokyo VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 08:15
Marian Drăgulescu
Sursa: Facebook

Marian Drăgulescu participă la vârsta de 40 de ani la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Marian Drăgulescu s-a filmat la Tokyo. El le-a arătat tuturor cum arată micul dejun și ce reguli stricte sunt la Tokyo în prezent. 

Potrivit clipului postat de Drăgulescu pe rețelele de socializare, există panouri despărțitoare între mese, iar sportivii sunt obligați să poarte mănuși atunci când merg cu tava pentru a li se pune preparatele pe ea.

Lui Marian Drăgulescu nu i-au plăcut cârnații, însă a lăudat brânza, ouăle fierte și castaveții.

Drăgulescu i-a anunțat pe fani că va mai posta și alte filmulețe pe parcursul șederii sale la Tokyo.

Marian Drăgulescu, deși ajuns la 40 de ani, este una dintre principalele noastre speranțe pentru o medalie la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Citeste si: Jocurile Olimpice 2020: Mihaela Buzărnescu, singura româncă ce participă în proba de simplu la tenis!

Jocurile Olimpice 2020 Tokyo: Marian Drăgulescu, specialist la sărituri

Marian Drăgulescu este unul dintre specialiștii de la sărituri, una dintre sărituri purtându-i numele. Marele gimnast român se află la cea de a 5-a Olimpiadă.

La Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint la sol și medalia de bronz la sărituri. Totodată, Drăgulescu a ajutat echipa României să câștige medalia de bronz.

Tot în 2004, înainte de Jocurile Olimpice, la Campionatul European, Marian Drăgulescu a cucerit 4 medalii de aur.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marian Drăgulescu a fost invitat înainte de Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". Drăgulescu a dezvăluit că 2021 este ultimul său an ca gimnast profesionist și că se va retrage din activitate.

Jocurile Olimpice 2020 Tokyo: Ultima Olimpiadă pentru Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu va face tot ce ține de el pentru a obține aurul la Tokyo, medalia de aur la Jocurile Olimpice fiind singura care îi lipsește din palmares.

“Da, mă voi retrage în 2021 din activitatea de performanță ca și sportiv. Da, știu că am zis da de mai multe ori, dar de data asta… Ultimii 3 ani au fost foarte grei. Este un consum foarte mare, fizic, psihic. Întotdeauana am revenit că sunt numărul unul. Dacă nu sunt numărul unul, nu prea mai există această motivație de a continua. (…) Organismul nu o să țină la infinit, mai ales la un nivel performant”, a declarat Marian Drăgulescu la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

“Mă consider destul de în vârstă să mai continui mai mult decât mi-am propus. (…) Simt că nu mai am posibilitatea să fac atât de multe repetări, pe care mi le-aș dori. Din multe repetări obții și viteză de reacție și tehnică. Viteza de reacție mi- a încetinit. După o zi grea de antrenament mă resimt. Mai departe de anul acesta nu mă văd continuând cu sportul de performanță. Sper anul acesta să dau tot și după care, de ce nu, să continui cu carieră de antrenor”,  mai spunea Marian Drăgulescu în emisiunea moderată de Denise Rifai. 

Citeste si: Jocurile Olimpice 2020: Premieră istorică pentru România! Ce a reușit țara noastră înainte de deschidere

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.