Joe Biden, farsă inedită de ziua lui de naștere: Tortul a rămas fără spațiu pentru lumânări! Cum a reacționat președintele

Author: Diana Ghita

Președintele Americii, Joe Biden

Sursa: Instagram Joe Biden

Joe Biden, cel de al 46-lea președinte al Statelor Unite, este o persoană publică foarte activă în mediul online, unde postează atât informații importante, cât și aspecte din viața lui.

Luni, pe 20 noiembrie, liderul american Joe Biden și-a sărbătorit ziua de naștere. Fiind născut în anul 1942, acesta a împlinit onorabila vârstă de 81 de ani. În ciuda vârstei înaintate, acesta s-a bucurat nespus de ziua lui.

Președintelui Joe Biden i s-a făcut o glumă de ziua lui

Fiind foarte atașat de susținătorii lui, Joe Biden și-a dorit să le arate și lor cum și-a petrecut aniversarea.

Prin urmare, acesta a postat o fotografie, pe pagina lui personală de Instagram, în care s-a arătat foarte zâmbitor.

În poza publicată de președinte se poate observa că acesta a fost surprins cu un tort plin de lumânări, semn că cei care i l-au dăruit au vrut să-i facă o glumă liderului, numeroasele lumânări făcând trimitere la vârsta lui foarte înaintată.

Joe Biden s-a prins rapid de înțelesul respectivei farse, fiind și el foarte amuzat tortul care pare să ia foc, la propriu, din cauza lumânărilor îngrămădite care ardeau.

În descrierea postării, Joe Biden a continuat gluma care i s-a făcut, autoironizându-se: „Se pare că la aniversarea ta de 146 de ani rămâi fără spațiu pentru lumânări!”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Declarațiile lui Joe Biden, în Israel, alături Netanyahu: Hamas a comis niște atrocități care fac ISIS să pară aproape rațional

Ce i-au transmis urmăritorii lui Joe Biden de ziua lui

Arătându-se cu adevărat impresionat de acest gest, președintele a imortalizat momentul, de care, cu siguranță, își va aduce aminte cu drag peste câțiva ani.

În imagine, oficialul era îmbrăcat într-un costum foarte elegant, ceea ce poate însemna că își tratează ziua de naștere cu o mare importanță, sau că urma să participe la un eveniment special, cu ocazia aniversării lui.

Fiind un personaj foarte admirat de oameni, mai ales de către cetățenii Statelor Unite, Joe Biden a primit o mulțime de mesaje în care i s-au transmis diverse urări de bine, cărora președintele nu a uitat să le răspundă. Prin intermediul postării cu tortul, acesta a ținut, de asemenea, să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis gânduri frumoase de ziua lui.

„Mulțumesc tuturor pentru urările de bine de ziua mea”,  a

mai scris liderul de la Casa Albă în descrierea postării de pe Instagram.

Odată ce au văzut postarea, internauții nu s-au putut abține din a-i transmite diverse comentarii președintelui: „ Cine a decis să facă o glumă despre vârsta lui are nevoie de o mărire de salariu/ Bine, e amuzant, ne place asta/ E plăcut să ai simțul umorului”.

 
 
 
 
 
Vezi
această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Joe Biden (@joebiden)

Citește și: Biden este îngrijorat de un război mai amplu în Orientul Mijlociu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.