Joe Biden, fascinat de un produs romanesc! Ce a facut vicepresedintele american in buricul Capitalei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

Sarmalele cu mamaliguta sau micii ii atrag, in general, pe strainii veniti in tara noastra.

Americanii au, insa, alte gusturi. Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, are ca preferinta o specialitate racoroasa si... de sezon, pe care a savurat-o... pe strada, in buricul Capitalei.

Inconjurat de mai multi agenti imbracati la costume negre, vicepresedintele american, Joe Biden, nu a dat inapoi de la bunatatile romanesti care i-au facut cu ochiul in Centrul Vechi al Bucurestiului. La bratul frumoasei sale sotii, americanul a analizat cu atentie oferta din vitrina si...pana

la urma s-a decis. In timp ce sotia sa, imbracata intr-o rochie galbena si-un bolero alb, asteapta relaxata ca sotul sau sa-si aleaga desertul racoros, Joe Biden a luat cu grija cornetul...si a gustat din inghetata.

N-au mai zabovit mult in fata vitrinei si...au luat-o la pas! Vicepresedintele american mai agale, doamna, mai vioaie, in ciuda sandalelor cu toc de cativa centimetri. Cu haina pe bratul stang, Joe Biden n-a parut deloc deranjat de cei care ii faceau poze, ba din contra, i-a si salutat!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

In

jurul politicianului se-aduna brusc alte persoane care par sa-l cunoasca. La un moment dat, auzim si franturi din dialogul lui Joe Biden cu trecatori si ne dam seama cine sunt acesti admiratori. Trecatorii sunt bucurosi ca il intalnesc pe oficialul american. Dupa scurta intrevedere, Joe Biden si sotia sa au urcat in masina si ...au plecat.

Dar plimbarea surprinsa a avut loc dupa cina pe care domnul si doamna Biden au avut-o la un restaurant din Centrul Vechi.

Meniul servit a fost unul destul de bogat: el a ales branza de bivolita, bruschete si paste de casa cu sos de tomate, iar doamna Biden a servit paste clasice. Pesemne ca din aceasta cauza doamna Biden a renuntat la desert.
Nu e o supriza preferinta unui politician american pentru inghetata romaneasca. Si fostul presedinte George W. Bush a apreciat extrem de tare inghetata noastra, la vizita sa in statiunea Neptun, din urma cu 6 ani.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.