Joe Biden s-a vindecat de Covid-19 și pleacă în vacanță. Ce destinație a ales preşedintele american

Autor: Alina Petre
Actualizat: 10 mai 2023, 06:30

Joe Biden pleacă în vacanță

Joe Biden s-a vindecat în sfârșit de COVID-10 și pleacă în vacanță. Președintele american a ales să își petreacă timpul liber la o stațiune de golf.

Joe Biden a decis să meargă pe insula Kiawah din statul Carolina de Sud, într-o stațiune de golf pe care a mai vizitat-o.

După ce a devenit președinte, în ianuarie 2020, nu a mai vizitat insula Kiawah. Un oficial de la Casa Albă a confirmat călătoria preşedintelui, dar nu a precizat unde şi cât timp va sta.

Joe Biden s-a vindecat de Covid-19

Joe Biden a fost testat mai multe zile la rând pozitiv la COVID-19 și a stat în izolare. Liderul de la Casa Albă încă mai acuza o tuse persistentă.

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, încă mai are o tuse ''foarte ocazională'', dar aceasta scade în intensitate, a menţionat medicul în raportul său despre starea de sănătate a preşedintelui pe care-l prezintă zilnic după ce acesta s-a infectat.Acesta

și-a continuă activitatea din izolare.

Testat prima dată pozitiv la COVID-19 pe 21 iulie, Biden părea să se fi vindecat după ce a urmat un tratament împotriva coronavirusului şi a avut în urma acestuia mai multe teste negative, astfel că miercurea trecută a ieşit din izolare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși predecesorii săi obișnuiau să organizeze conferințe de presă înainte de a pleca în tradiționalele vacanțe din august, președintele Joe Biden nu are în programul său vreun astfel de eveniment.

Liderul de la Casa Albă pleacă în concediu după mai multe succese în plan legislativ.

Citeste si: Motivul pentru care FBI cercetează casa lui Donald Trump din Florida. Ce legi a încălcat fostul președinte american

Marți, Biden a promulgat legea pentru relansarea producției de semiconductori în SUA

Rata aprobării președintelui american a ajuns la 40%, cel mai ridicat nivel din iunie, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos publicat marţi. În schimb, pentru Joe Biden urmează alegerile de la jumătatea mandatului, când democrații ar putea pierde majoritatea în Congres în fața republicanilor.

Joe Biden pleacă în vacanță, în plin scandal generat de percheziția pe FBI a desfășurat-o luni la reședința fostului președinte Donald Trump din Mar-a-Lago.

Republicanul consideră că acțiunea este motivată politic. Purtătoarea de cuvânt a lui Biden, Karine Jean-Pierre, a susţinut că Departamentul Justiţiei nu a discutat cu liderul de la Casa Albă despre acest caz.

Citeste si: Barack Obama împlinește astăzi 61 de ani. A fost președintele SUA timp de două mandate. Fostul lui vicepreședinte, Joe Biden, e acum președintele SUA

 

Taguri:

În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul