John Carpenter va lucra la un remake al filmului horror "They Live"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:57

Universal şi Spike Entertainment lucrează la un remake după clasicul horror "They Live" al lui John Carpenter din 1988.

În filmul original, Roddy Piper a interpretat un muncitor în construcţii care găseşte o pereche de ochelari care îi permitea să vadă extratereştri vieţuind alături de oameni. Şocat de ceea ce vedea, el încearcă să pună capăt creaturilor care preluau încet controlul asupra umanităţii.

Potrivit “The Hollywood Reporter”, casa de producţie se străduieşte să obţină drepturile de reproducere a filmului. Niciun scenarist nu a fost încă angajat, dar cel puţin se ştie că la proiect va participa şi Carpenter în calitate de producător executiv.



Spike Entertainment a făcut în 2004 un remake al filmelor "Dawn of the Dead" şi "Children of Men." Un altul se pregăteşte după "The Thing", film regizat de Carpenter.

În ceea ce-l priveşte pe John Carpenter, acesta lucreză la "Riot," un thriller despre un deţinut (Nicholas Cage) care trebuie să elibereze un alt prizonier luat ostatic în timpul unei încăierări dintre puşcăriaşi.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: