Johnny Depp si Vanessa Paradis reaprind focul iubirii?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 06:30

Johnny Depp se afla zilele acestea intr-o vacanta, la o vila proprietate persoanala, din sudul Frantei. Alaturi de el se afla fosta lui partenera, Vanessa Paradis si copiii celor doi, Lily Rose si Jack.

Surse apropiate celor doi au dezvaluit ca starul din "Piratii din Caraibe" i-a daruit Vanessei un pandantiv pe care scrie "Inima mea iti va apartine mereu". Sa fie vorba despre o eventuala impacare? Cuplul si-a anuntat oficial separarea in urma cu o luna. Johnny Depp si Vanessa Paradis au fost impreuna timp de 14 ani, iar din relatia lor au rezultat doi copii. Desi nu au fost niciodata casatoriti, actorul i-a lasat fostei sale partenere in jur 100 milioane de lire sterline din averea lui, cotata la peste 200 milioane de lire sterline. 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Dupa despartirea de Vanessa Paradis, s-a speculat ca Johnny Depp ar avea o relatie cu Amber Heard, o tanara actrita in varsta de 26 de ani cu care a jucat in filmul "The Rum Diary".

Faptul ca actorul i-a daruit in prezent fostei sale partenere un cadou romantic, cu un mesaj puternic, i-a facut pe multi sa creada ca vom asista la o impacare intre Johnny si Vanessa. Pana atunci, insa, cei doi se bucura de o bine meritata vacanta alaturi de copiii lor. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.