Johnny Wactor a murit! Actorul internațional a fost împușcat pe stradă, în timp ce încerca să oprească un jaf

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 27 mai 2024, 15:06

Joohnny Wactor a murit, după ce a fost împușcat pe o stradă din Los Angeles 

Sursa: Instagram Johnny Wactor

Actorul internațional Johnny Wactor a murit în urmă cu o zi, după ce a încercat să oprească un jaf. Artistul a fost împușcat mortal de către trei indivizi!

Actorul Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din „General Hospital”, a fost împușcat mortal în Los Angeles, în timp ce încerca să oprească un jaf. Conform informațiilor apărute în presa locală, atacul armat a avut loc sâmbătă, în jurul orei 3 dimineața.

Johnny Wactor a fost împușcat pe stradă, în timp ce încerca să oprească un jaf

Tragedie fără margini în lumea filmului internațional, după ce actorul Johnny Wactor a fost împușcat mortal, în timp ce încerca să oprească un jaf.

Potrivit Sky News, atacul armat a avut loc sâmbătă, în jurul orei 3 dimineața, în centrul orașului Los Angeles. Mama actorului a povestit că Wactor tocmai ieșea dintr-un bar când a văzut trei indivizi lângă mașina sa. Inițial, actorul a crezut că autoturismul îi este ridicat pentru că era parcat în stradă.

Cu toate acestea, după ce s-a apropiat și-a dat seama că este vorba despre un furt.

Astfel, acesta a încercat să-i oprească pe cei trei indivizi, însă unul dintre ei l-a împușcat. După atacul armat, actorul în vârstă de 37 de ani a fost rănit grav și dus de urgență la spital. Deși medicii au încercat să facă tot ce a fost posibil pentru a-i salva viața, Johnny Wactor a murit. Ulterior, după atacul îngrozitor, suspecții au plecat cu mașina, iar până în acest moment niciunul dintre ei nu a fost arestat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Vladimir Putin, după ce premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Ce mesaj a transmis liderul de la Kremlin

Prietenii și apropiații actorului sunt în stare de șoc

În urma tragediei provocată de cei trei indivizi, prietenii și apropiații actorului sunt în stare de șoc. Se pare că cei care l-au cunoscut pe Johnny Wactor sunt îngenuncheați de durere, mai ales că actorul era un adevărat exemplu pentru toți oamenii din jurul lui. De asemenea, potrivit mărturisirilor făcute de apropiați, actorul era foarte sufletist și ajuta oamenii de câte ori avea ocazia.

„Timpul petrecut cu Johnny a fost un privilegiu. Îți dădea literalmente cămașa de pe el. A lăsat un gol în inimile noastre pentru totdeauna”, a spus David Shaul, agentul actorului.

Johnny Wactor avea 37 de ani și era cunoscut pentru numeroasele roluri pe care le-a interpretat de-a lungul carierei sale. El s-a născut în 1986 în Charleston, Carolina de Sud, iar primul său rol în televiziune a fost în serialul dramatic „Lifetime”.

De asemenea, acesta a avut o mulțime de apariții și în cadrul emisiunilor televizate, unde adesea era invitat. Totuși, rolul care l-a consacrat a fost cel din serialul cunoscut „General Hospital”, unde a interpretat personajul Brando Corbin.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.