Astăzi are loc premiera serialului turcesc „Tablou de familie” la Kanal D: La ce oră începe și care vor fi zilele de difuzare

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 iun 2024, 00:51

Joi are loc premiera serialului turcesc „Tablou de familie” la Kanal D

Sursa: sursă Kanal D

„Tablou de familie” va avea premiera joi, 27 iunie, la Kanal D. Serialul va putea fi urmărit și online live.

Pe 27 iunie, Kanal D aduce pe micile ecrane „Tablou de familie”, un serial turcesc ce explorează drama unei familii de avocați specializați în divorțuri și secretele complicate ale relațiilor personale și profesionale din Istanbulul contemporan. Iată la ce oră urmează să fie difuzat noul serial:

La ce oră va fi difuzat noul serial de la Kanal D, „Tablou de familie”?

Premiera serialului va avea loc pe Kanal D la ora 20:00, iar fanii vor putea urmări și online, live, pe site-ul oficial al postului de televiziune.

Cu o intrigă captivantă și personaje complexe, „Tablou de familie” se anunță a fi unul dintre evenimentele de televiziune de neuitat pentru vara aceasta.

În data de 27 iunie, telespectatorii Kanal D vor fi martori la debutul unui nou serial turcesc captivant, intitulat „Tablou de familie”. Această producție aduce în prim-plan o poveste emoționantă despre căsnicii, avocați specializați în divorțuri, și patru femei puternice care împart același trecut dureros.

De menționat este faptul că serialul turcesc „Tablou de familie” va putea fi urmărit zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, pe Kanal D, dar și online de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Care este acțiunea noului serial difuzat pe Kanal D

„Tablou de familie” se desfășoară în jurul vieții familiei Cevher, axându-se pe povestea complexă a unei mame și a celor trei fiice ale sale.

Protagonista principală, Çolpan Cevher, interpretată de talentata Sumru Yavrucuk, este o avocată renumită în Istanbul, cunoscută pentru abilitățile sale în domeniul avocaturii de divorț. Împreună cu fiicele sale, Azra (jucată de Gökçe Bahadir) și Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu), ea gestionează o firmă de avocatură specializată în separări dificile. Dincolo de expertiza lor profesională, viața personală a celor trei femei este plină de provocări și drame, inclusiv trădări și descoperiri dureroase din trecutul familiei.

Povestea se adâncește în intimitatea acestor personaje în momentul în care Azra decide să părăsească firma mamei sale pentru a se alătura unei case de avocatură rivale, iar viața sa familială se destramă odată cu descoperirea infidelității soțului ei. În același timp, Sanem rămâne alături de mama sa, încercând să medieze conflictele din familie, în timp ce mezina Güneș (jucată de Tülin Ece) caută să evite implicarea în lumea juridică a familiei.

Citește și: Drama neștiută a actorului Yiğit Kirazcı, din serialul "Tablou de familie" ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D: “Aveam șanse de supraviețuire de doar 5%”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Serialul promite să dezvăluie secrete de familie pas cu pas, să exploreze teme profunde precum dragostea, trădarea și loialitatea, oferind în același timp o privire fascinantă asupra vieții cosmopolite din Istanbul. Cu peisaje urbane spectaculoase și o distribuție de actori talentați, inclusiv Sumru Yavrucuk și Gökçe Eyüboglu, „Tablou de familie” promite să fie o incursiune emoționantă în universul relațiilor complicate și al luptelor personale.

Cine sunt actorii care vor juca în „Tablou de familie

Telespectatorii Kanal D sunt invitați să descopere o nouă producție turcească captivantă, „Tablou de familie”, în care vor revedea actori talentați și cunoscuți din serialele de succes difuzate anterior de același canal.

În rolurile principale, talentata Sumru Yavrucuk își aduce contribuția său actoricesc impresionant, cunoscută pentru prestațiile din serialele „Fatmagul” și „Nehir”. Yavrucuk interpretează personajul Çolpan, o avocată de renume care conduce cu mână de fier atât afacerea, cât și familia sa. Çolpan, divorțată și puternică, este pilonul central al poveștii.

Alături de ea, frumoasa actriță Gökçe Eyüboğlu, recunoscută din producția „Promisiunea”, o va interpreta pe Sanem, o femeie care privește căsnicia cu o indiferență ce frizează disprețul. În același timp, Tülin Ece, cunoscută pentru rolul Menekşe din „Fiica ambasadorului”, va aduce la viață personajul mezinei Güneș, care încearcă să își construiască propria familie departe de lumea juridică.

Citește și: Gökçe Eyüboğlu revine pe micile ecrane în serialul „Tablou de familie”, ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D

Serialul „Tablou de familie” promite să ofere povești de viață complexe, secrete de familie dezvăluite pas cu pas, și teme profunde precum dragostea, trădarea și loialitatea. Acțiunea se desfășoară pe fundalul cosmopolit al Istanbulului, capturând forfota urbană și atmosfera inconfundabilă a acestei metropole spectaculoase.

Așadar, premiera va avea loc pe 27 iunie, la ora 20:00, iar serialul va putea fi urmărit de luni până vineri, la aceeași oră, pe Kanal D.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.