Jojo, insarcinata din nou? Fanii sunt in extaz! Fotografia s-a viralizat pe loc. "Bravo! Felicitari!"

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 22:05

Intr-o postare recenta, facuta pe profilul sau de Instagram, Jojo a vorbit despre o a treia sarcina.

Vedeta nu este insarcinata, insa a facut o gluma in acest sens postand o fotografie care i-ar putea duce pe multi cu gandul la un nou fratior sau o surioara pentru cei doi copii pe care ii apre in present, Zora si Achim.

Jojo si partenerul sau de viata, actorul Paul Ipate, se afla in vacanta in Thailanda si, la initiativa baietelului a facut o poza cu o nuca de cocos pusa in dreptul pantecului, ca si cum ar ascunde ceva.

"Pe Achim il amuza foarte tare sa faca nazbatii pentru instagram pentru ca el nu suporta pozele din cauza ca m-a vazut pe mine facand sute! Avand insa simtul umorului, mi-a propus sa facem pozele astea cu nuca de cocos pentru insta. Asta e felul lui de a va transmite cat de tare ii place instagram.:) A doua poza in care par speriata e tot in regia lui Achim:)).

@paulipate a zis ca o sa spuneti ca sunt gravida a treia oara. Nu sunt. Sunt doar o mamica cu burta din nuca de cocos. Daca va plac pozele sa-i scrieti un mesaj mai jos lui Achim, micul meu Magritte cu nuca lui de cocos",
a scris Jojo pe Instagram, in dreptul fotografiei cu pricina.

Catalina Grama, cunoscuta cu numele de scena Jojo, in varsta de 37 de ani este cantareata, vedeta de televiziune si actrita.

A debutat in televiziune la varsta de 14 ani, iar primul sau rol in teatru a fost in anul 2003, urmand ca in 2005 sa aiba prima aparitie intr-un lung metraj cinematografic. Din prima casatorie, cu Ionut Grama, vedeta are un baiat in varsta de 7 ani, pe nume Achim, iar cu actualul partener de viata, Paul Ipate (33 de ani), are o fetita, Zora Maria, in varsta de 2 ani.

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

“Banana Beach este o plaja mica, cu o priveliste extraordinara, unde se ajunge mai anevoios pentru ca trebuie sa cobori o panta foarte abrupta. Asadar e cam greu de accesat cu copiii mici. Insa merita sa o incercati mai ales daca sunteti amatori de locuri care au o priveliste aparte. Dimineata pana dupa pranz culorile apei sunt mirifice. Apa are nuante perfecte de albastru si turcoaz, asa ca va veti indragosti de ea cu siguranta.”- mai multe in articolul despre Thailanda de pe blog.- link in bio. .................................................................................. Trebuie neaparat sa dati la a doua poza ca sa vedeti ce figura am. Pe Achim il amuza foarte tare sa faca nazbatii pentru instagram pentru ca el nu suporta pozele din cauza ca m-a vazut pe mine facand sute! Avand insa simtul umorului, mi-a propus sa facem pozele astea cu nuca de cocos pentru insta. Asta e felul lui de a va transmite cat de tare ii place instagram.:) A doua poza in care par speriata e tot in regia lui Achim:)). @paulipate a zis ca o sa spuneti ca sunt gravida a treia oara. Nu sunt. Sunt doar o mamica cu burta din nuca de cocos. Daca va plac pozele sa-i scrieti un mesaj mai jos lui Achim, micul meu Magritte cu nuca lui de cocos. O sa i le dau sa le citeasca.:) Daca cititi articolul despre Thailanda de pe blog astept tot aici pareri, sugestii si ce ati mai vrea sa cititi/vedeti.

A post shared by MAMI pentruACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAMI pentruACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on

 

 

 

Taguri: