Jojo, probleme de sănătate: „Am făcut un RMN și...” Cu ce afecțiune se confruntă vedeta?

Author: Amalia Georgescu
Jojo a dezvăluit cu ce probleme de sănătate îi dau mari bătăi de cap în prezent
Sursa: Instagram

Jojo le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram cu ce problemele de sănătate se confruntă și ce a descoperit în urma unui RMN. Cum se simte vedeta în momentul de față?

Jojo este o persoană activă și are un program destul de încărcat, însă în perioada următoare va fi nevoită să renunțe la mare parte din activitățile obișnuite și asta din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta a postat un mesaj pe instagram prin intermediul căruia a explicat ce diagnostic i-au pus medicii.

Ce a aflat Jojo în urma unei vizite la medic? Vedeta a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă

Este urmărită pe instagram de 294 de mii de persoane, astfel că Jojo consideră că prietenii virtuali trebuie să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Dacă până acum fanii vedetei au fost încântați să o vadă bucurându-se de peisaje de vis, având în vedere că aceasta a fost plecată în vacanță, de această dată, Jojo a făcut un anunț referitor la problemele de sănătate cu care se confruntă.

Citeste si: Jojo, insarcinata din nou? Fanii sunt in extaz! Fotografia s-a viralizat pe loc. "Bravo! Felicitari!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Durerile de spate au devenit o problemă pentru Jojo, lucru care a determinat-o să meargă de urgență la medic pentru mai multe investigații.

În urma unui RMN pe care l-a făcut, vedeta a descoperit că nu există probleme grave la nivelul coloanei, dar cu toate acestea, pentru a scăpa de disconfort, medicii i-au recomandat repaus total și un tratament care să ducă la dispariția durerilor. Jojo a ținut să își liniștească prietenii virtuali și să le spună acestora că nu va fi nevoie de o intervenție chirurgicală.

Sunt zece zile în repaus cu spatele. Trebuie

să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav cel puțin. Am o inflamație destul de mare, nu trebuie nimic operat. Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu anti-inflamatoare și analgezice și să stau la pat”, le-a povestit Jojo prietenilor de pe instagram. 

Zilele în care trebuie să se odihnească reprezintă un motiv de bucurie pentru copiii vedetei.

Astfel, Jojo s-a filmat în timp ce stătea pe canapea, iar fiica ei îi peria părul. Pentru că își petrece timpul mai mult în casă, vedeta se ocupă acum de cei mici, lucru care pare să îi fie de folos în procesul de recuperare.

Citeste si: Jojo, cea mai scumpa tinuta de la un eveniment monden! Ti-ai fi cumparat o masina noua cu banii de pe hainele divei VIDEO